NRK Meny
Normal

Tre drept etter skyting fra biler og kollisjon i Las Vegas

Tre personer ble drept etter det politiet kaller et «skyteoppgjør i fart» i Las Vegas. To tilfeldig forbipasserende var blant ofrene.

Tre personer ble drept etter det politiet kaller et «skyteoppgjør i fart» i Las Vegas.

Video: Se skadene og hør politibetjent John Sheahan fortelle om skytingen i Las Vegas til CBS News.

Tre personer ble drept og minst tre andre skadd etter et skyteoppgjør i Las Vegas torsdag. Skuddene ble avfyrt fra to biler mens de kjørte, og det hele endte med en kollisjon i et travelt veikryss.

Totalt fem kjøretøy var involvert i kollisjonen, opplyser politiet til nyhetsbyrået AP. Et av disse var en taxi som begynte å brenne, noe som førte til at to mennesker ble drept.

I forkant av kollisjonen skjøt personer i en Maserati og en SUV mot hverandre, før Maseratien deretter kolliderte med taxien.

– Lignet på «Die Hard»

Politiet tror en krangel på et hotell tidligere på kvelden kan ha vært årsaken til hendelsen. SUV-en er nå etterlyst i flere delstater.

– Dette skjer ikke der vi kommer fra, ikke i denne skalaen, sier Mark Thompson, fra Manchester, som er på besøk i Las Vegas med sin kone.

– Vi har knivstikking og gjengvold, men detter er som noe fra en film. Som «Die Hard» eller noe, sier Thompson til AP.

– Skyteoppgjør i fart

Kollisjonen skjedde på den berømte «stripa» i Las Vegas, og rundt veikrysset ligger berømte kasinoer som «Bellagio» og Ceasars Palace».

Føreren av Maseratien, taxisjåføren og en passasjer i taxien ble drept. Tre andre biler var involvert i kollisjonen, men SUV-en hadde forsvunnet da politiet kom til stedet, opplyser politibetjent John Sheahan.

– Det ser ut til å ha vært et skyteoppgjør i fart, sier Sheahan til CBS News.

Minst tre personer ble fraktet til sykehus, deriblant en av passasjerene i Maseratien. SUV-en er nå etterlyst i flere delstater.

– Flere kan være skadd

Sersjant Sheahan sier at flere personer kan ha blitt skadd i hendelsen, som er en av flere voldelige hendelser i Las Vegas etter nyttår.

To personer ble kritisk skadd etter en skuddveksling på en parkeringsplass 6. februar. 16. februar ble turist skadd etter å ha blitt knivstukket i heisen i et hotell ved Mandalay Bay.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt