Hopp til innhold

To år gammel gutt falt ned i over 100 meter dyp brønn i Spania

En gutt på to år skal ha falt ned i en brønn i Spania. Brønnen antas å være 150 meter dypt og 40 cm bred.

Gutt falt ned i brønn i Spania

JOBBER PÅ SPRENG: Redningsmannskap har satt opp et telt på stedet.

Foto: Emergencias 112 / Maria Knoph Vigsnæs

Ulykken skal ha skjedd i landsbyen Totalan utenfor Malaga i Sør-Spania, skriver Dagbladet. Den spanske avisen 20minutos skriver at gutten skal ha falt ned i brønnen søndag ettermiddag i 14-tiden.

Politi, brannvesen og ambulanse er på stedet for å forsøke å redde gutten, men redningsarbeidet skal ifølge spanske medier være svært vanskelig.

Nødetater på stedet

NØDETATER PÅ STEDET: Politi, ambulanse og et psykologisk team er på stedet der gutten falt ned i brønnen.

Foto: Emergencias 112 / Maria Knoph Vigsnæs

Brønnen ligger på en gårdseiendom som tilhører onkelen til gutten, og skal være ca. 40 cm i diameter. Det vanskeliggjør redningsaksjonen av barnet., oppgir politiet.

Laster Twitter-innhold

Var på helgetur

Ifølge den lokale avisen Malaga Opnion var familien på en helgetur med noen venner til byen Totalan som ligger i landlige omgivelser utenfor Malaga.

Foreldrene og gutten skal ha blitt adskilt med noen meter da ulykken skjedde. Faren til gutten skal ha sett at sønnen falt ned i brønnen, uten å klare å hindre det.

Ifølge spanske myndigheter skal brønnen ha vært et prosjekteringshull for å lete etter vann. Brønnen skal ikke ha hatt noe gjerde rundt seg.

Klokka 18.30 søndag kveld senket brannmannskaper ned et kamera for å sjekke om gutten var i live. Kameraet nådde 80 meter uten resultater.

Nattemørket har nå senket seg over hele området, men redningsarbeidet fortsetter utover kvelden. Det er også sendt krisepsykologer til stedet for å hjelpe de pårørende.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT

Siste nytt