NRK Meny
Normal

Skyting i Malmø

En mann er sendt til sykehus med skuddskader etter skyting i Malmø sentrum. Tre skudd skal ha blitt avfyrt i rask rekkefølge. Politiet står uten mistenkte etter skytingen.

Skytingen skjedde i krysset mellom Eriksrogatan og Törnskärgatan i Malmø sentrum like før klokka 22 lørdag kveld. En mann er kjørt til sykehus med skuddskader. Politiet opplyser at mannens tilstand er stabil. Et øyevitne forteller til Aftonbladet at det så alvorlig ut og at det er mye blod på stedet.

Flere skyteepisoder

Flere vitner forteller at de hørte tre skudd som ble avfyrt i rask rekkefølge. Politiet har ingen mistenkte etter skyteepisoden, men har nå startet en rundspørring i området. Politiet vet heller ikke om det var en eller flere gjerningsmenn.

Også ved 14-tiden lørdag ettermiddag ble en mann i midten av 30-årene skutt på åpen gata i Malmø sentrum. Mannen ble ikke livstruende skadet og ble senere på ettermiddagen skrevet ut av sykehuset, melder SVT. Politiet etterforsker saken som mordforsøk.

Ingen er så langt pågrepet for skyteepisoden lørdag ettermiddag. Politiet opplyser at det ikke er noen klare koplinger mellom de to skyteepisodene og at de behandler det som to ulike saker.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt