NRK Meny
Normal

LAPD: Legen er utenfor mistanke

Bitene begynner å falle på plass når det gjelder mystikken rundt Michael Jacksons død, men fortsatt er det mange løse tråder.

Dr. Conrad Murray

Michael Jacksons personlige lege, Dr. Conrad Murray.

Foto: Houston Chronicle / AP

Kristian Aanensen
Foto: NRK

Jacksons personlige lege Conrad Murry, som det tidligere ble spekulert i om hadde rømt Los Angeles, forklarte seg til politiet i tre timer natt til søndag lokal tid.

Og en politikilde sier til Los Angeles Times i dag at Murry kun blir sett på som et vitne.

– Ingen ting med dødsfallet å gjøre

– Det er ingen ting i Murrys forklaring som tyder på at han har noe med dødsfallet å gjøre, sier kilden til dagens avis.

Men som det ble kjent lørdag så ønsker familien til superstjernen en egen obduksjon for å få svar på alle spørsmålene de sitter igjen med etter Jacksons overraskende død.

Rettsmedisineren i Los Angeles har bekreftet at Jackson brukte reseptbelagte medisiner, men det er fortsatt usikkert om disse utløste hans tidlige død.

Fans kommer fra hele verden

Fans fra hele USA og verden strømmer nå til Los Angeles i påvente av Jacksons begravelse. En begravelse som familien nå legger planer for. Og ryktene sier at den vil finne sted førstkommende onsdag, men ingen ting er bekreftet.

Gatene rundt huset som Jackson leide i fasjonable Beverly Hills er nå stengt av politiet, men like utenfor politisperringene har Jacksons mange fans laget store blomsterkranser, og lagt ned sine siste hilsener til superstjernen.

Ønsket å feire livet hans, men klarer ikke

La’ryn Eskridge-Williams

La’ryn Eskridge-Williams la ned blomster ved Michael Jacksons hejm.

Foto: Kristian Aanensen / NRK

Det var en stille og rolig stemning ved blomsterhavet i går kveld, noen biler kjørte rolig forbi, med Jacksons musikk på stereoanlegget.

Mitt blant all fansen stod La’ryn Eskridge-Williams, hun ønsket å gi sitt store forbilde en siste hilsen, og vise han sin respekt.

– Jeg har egentlig lyst til å feire livet hans, men nå klarer jeg ikke annet enn å sørge, sa en gråtkvalt Eskridge-Williams til nrk.no.

– Det er veldig tøft å være her, men det er viktig å vise en så stor artist denne æren.

Hun og kameraten hadde kjørt en liten halvtime fra Pasadena til Beverly Hills, og på veien hadde de hørt på musikk.

– Jeg og kammeraten min satt å hørte på Dangerous -albumet på vei hit, og spesielt ”Gone to soon” var veldig vanskelig å høre på, sier Eskridge-Williams.

Vake i en basketballhall?

Superstjernens kiste befinner seg nå på ukjent sted, men fansen håper det vil bli arrangert en vake før begravelsen. Og ryktene går om at dette vil skje i en basketballhall her i Los Angeles før begravelsen.

Og i kveld har BET-awards lagt om hele programmet sitt for å hylle Jackson. Black Entertainment Televison Awards er et show som hedrer afroamerikanere og andre minoriteters bidrag til musikk- og underholdningsindustrien det siste året. Og den åttende utgaven vil bli en spesiell afære.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt