NRK Meny
Normal

Jacksons lege skrev avskjedsbrev

Tok farvel med praksisen og pasientene sine 10 dager før popstjernen døde av hjertestans.

Dr. Conrad Murray

Dr. Conrad Murray bodde hos Jackson på dødstidspunktet. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med ham.

Foto: Houston Chronicle / AP

Ifølge nettstedet TMZ sendte Jacksons lege Conrad Murray for 11 dager siden et brev til sine pasienter ved Las Vegas-praksisen sin, der han skriver at han forlater dem midlertidig.

«På grunn av en enestående mulighet, har jeg måttet ta den svært vanskelige avgjørelsen om å slutte å praktisere medisin på ubestemt tid. (...) Jeg er svært trist for å forlate dere nå, men vit at mitt fravær ikke er permanent.», står det i brevet som TMZ har offentliggjort.

I samtaler med politiet

Ifølge Sky News er Murray nå i samtaler med Los Angeles-politiet.

Etterforskere snakket med Murray torsdag, men ønsket videre samtaler med ham. Legen hadde imidlertid gjort seg utilgjengelig fredag, og politiet måtte gå ut offentlig og si at de ønsket å snakke med ham.

Legens bil sto parkert utenfor Jacksons bolig på dødstidspunktet. Politiet har beslaglagt bilen, og håper å finne bevis knyttet til dødsfallet.

Popstjernen ble obdusert fredag, men resultatene av obduksjonen vil ikke bli offentliggjort før resultatene av de omfattende toksikologiske testene er klare.

Fikk sterke smertestillende

TMZ meldte fredag at Michael Jackson fikk en sprøyte med morfin en time før han mistet bevisstheten.

Les: - Lege ga Jackson smertestillende

Nødsamtalen som ble frigitt fredag , avslørte at legen forsøkte å gjenopplive 50-åringen før ambulansepersonell ankom stedet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt