Ifølge Sør-Sudans viseinformasjonsminister Agem Yaak Atem ble fem bomber sluppet over byen Bentiu, hovedstaden i den oljeproduserende delstaten Unity.
– De slapp bomber i Bentiu. Det virker som de siktet på ei bru, sier Atem til nyhetsbyrået AFP.
Ingen skal ha blitt drept eller såret som følge av torsdagens bombeangrep.
Sør-Sudan vil ikke trekke seg tilbake
Sammenstøt mellom Sudan og Sør-Sudan de siste dagene har brakt de to landene til randen av krig.
Ifølge eksperter kan bombingen ha vært et svar på at sørsudanske styrker tidligere denne uka rykket inn i det omstridte Heglig-området, som Sudan henter størsteparten av sine oljeinntekter fra.
Sør-Sudans president Salva Kiir avviser internasjonale krav om å trekke landets styrker ut fra det omstridte grenseområdet Heglig for å dempe konflikten med Sudan.
Salva Kiir vil ikke stanse framrykking mot nord
Foto: STR / ReutersBåde Sudan, FN og Den afrikanske union (AU) krever at Sør-Sudan trekker styrkene tilbake.
Men i en tale til parlamentet torsdag truet Kiir i stedet med å sende styrker til et annet omstridt grenseområde, Abyei, dersom ikke Sudan trekker ut sine styrker derfra.
– Jeg vil ikke gi styrkene ordre om å trekke seg ut fra Heglig. Vi vil ikke gå til krig, men vil forsvare oss dersom vi blir provosert, sier Kiir.
- Les:
Norsk bekymring
Jonas Gahr Støre vil at Sudan og Sør-Sudan skal respektere hverandre.
Foto: Roald, Berit / ScanpixUtenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) er bekymret over rapportene om nye militære sammenstøt i grenseområdene mellom Sudan og Sør-Sudan.
– Det er helt avgjørende at de to statene respekterer hverandres suverenitet. Vi oppfordrer begge parter til å trekke sine styrker tilbake til der de sto før den siste opptrappingen, sier utenriksminister Støre til NTB.
– Vi oppfordrer dem også umiddelbart til å fjerne de siste hindre slik at grenseovervåkingsmekanismen, som de er enige om å etablere, kan bli operasjonell, sier Støre.
- Les:
Uenighet om oljeinntekter
Onsdag trakk Sudan seg fra forhandlinger etter at sørsudanske styrker gikk inn i den oljerike Heglig-regionen i grenseområdet.
Samme dag ba presidenten i Sør-Sudans nasjonalforsamling befolkningen i grenseområdene forberede seg på krig.
Striden om oljeinntekter og avgifter for bruk av en oljeledning som går gjennom Sudan har fått Sør-Sudan til å stanse oljeproduksjonen. Begge landene mister viktige inntekter som følge av dette.
Det har vært fryktet at grensekamper i forbindelse med oljestriden skulle utvikle seg til en omfattende krig.
Konflikten er den klart alvorligste siden Sør-Sudan fikk sin uavhengighet fra storebror i nord i fjor sommer.
- Les: