– Trump er ikke den villmannen mange tror

Det sier politisk kommentator Dick Morris. I kveld er det direktesendt debatt om USA-valget fra utestedet Latter i Oslo.

NRK og Aftenpostens utenrikskveld om valget i USA.

DIREKTE: Se debatten om USA-valget.

Dick Morris er kjent som politisk kommentator i Fox News, men også som nær venn av Clinton-leiren i amerikansk politikk.

Morris var politisk rådgiver for Bill Clinton da han ble president i 1992. Men før det arbeidet han for det republikanske partiet.

– Clinton vinner, men Trump kan ikke utelukkes, sier Morris til NRK.

Urix på "Latter"

Hele intervjuet med Morris kan du få med deg i en direktesendte paneldebatt på utestedet Latter i Oslo tirsdag. Korrespondenter fra NRK og Aftenposten deltar og tema er det amerikanske valget.

– Trump er ikke den villmannen folk tror, sier Morris.

Morris beskriver han som vennlig og svært lojal mot sine venner. De to har kjent hverandre siden barndommen. Morris sin far var advokaten til Trumps far.

– I år er USA-valget ekstraordinært, og med ekstraordinære kandidater, sier utenrikssjef Knut Magnus Berge i NRK.

Det blir et USA-panel med NRKs korrespondenter Gro Holm og Tove Bjørgås, samt Aftenpostens USA-korrespondent Kristoffer Rønneberg.

De over 500 setene er allerede utsolgt, men både NRK og Aftenposten strømmer arrangementet på sine nettsider. Deler av programmet blir å høre på NRK P2, samtidig som tirsdagens URIX-sending blir fra Latter.

SISTE NYTT

Siste nytt