Normal

Pågrepet for drapet på tre kvinner – inspirert av kjent seriemorder

Tre drepte kvinner er funnet i Cleveland denne helgen. En 35-åring er pågrepet og mistenkt for seriedrap. Samtidig leter politiet etter flere ofre i området.

Ohio

SØKER ETTER FLERE LIK: Politi ved huset der tre drepte kvinner ble funnet lørdag.

Foto: Tony Dejak / Ap

Fredag fant politiet i Cleveland en drept kvinne, liggende i fosterstilling og pakket inn i plast, i en garasje på en eiendom øst i Cleveland, Ohio.

Dagen etter fant poltiet to drepte kvinner til, i en garasje og i en kjeller i et forlatt hus i samme område. De ble funnet på samme måte, pakket inn i flere lag med plast.

Søndag ble 35-åringen Michael Madison, en tidligere voldektsforbryter, arrestert og mistenkt for drap.

De tre drepte kvinnene er unge og mørkhudede. Ifølge politiet skal alle tre blitt drept i løpet av de siste seks til ti dagene, ifølge TV-stasjonen 19actionnews.

Inspirert av seriemorder

Anthony Sowell

Seriemorder Anthony Sowell voldtok og drepte elleve kvinner mellom 2007 og 2009.

Foto: Mark Duncan / Ap

I avhør har 35-åringen antydet at han har latt seg inspirere av seriemorder og voldtektsmann Anthony Sowell, som voldtok, kvalte og halshugde kvinner i Ohio mellom 2007 og 2009.

– Han har sagt ting til oss som får oss til å tro at han på en eller annen måte er påvirket av Sowell, sier Gary Norton, ordfører i øst-Cleveland, til nyhetsbyrået AP.

I 2011 ble Sowell dømt for drapene på totalt elleve kvinner, etter å ha skjult kroppsdeler rundt om i huset og på eiendommen sin i Cleveland. Sowell ble pågrepet etter å ha voldtatt en kvinne som til slutt klarte å rømme fra huset og ringe politiet.

Sowell ble beskrevet som den verste lovbryteren i delstaten Ohios historie.

En mann ved navn Brandon Trussel har tidligere sittet i fengsel sammen med Michael Madison. Han sier at Madison alltid har beundret seriemorderen Anthony Sowell.

– Han var ikke stabil. Han sa at han respekterte ham, sier Trussel.

Søker etter flere lik

Cleveland-politiet utvider nå sitt søk etter flere drepte i området. Både lokalt politi, FBI og Ohios kriminalpoliti er satt på saken.

– Michael Madison fortalte ting i avhør som får oss til å reise tilbake og lete mer, sier ordfører Gary Norton ifølge AP.

– Forhåpentligvis, vi ber til Gud, så er det ikke flere, sier Norton.

Myndighetene banker nå på dører i nabolaget og spør naboene om de har informasjon som kan hjelpe dem.

Enn så lenge har ikke politiet klart å identifisere ofrene.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt