Tretopphytter

Her kan du by på auksjonen

Overnatting i tretopper, flytur til Jan Mayen eller et signert skateboard av Tony Hawk? Se hva du kan by på her!

Auksjonen er en fast del av TV-aksjonen. Kjente og ukjente donerer opplevelser og gjenstander som går til høystbydende. Og når auksjonen går til en så god sak gjør det noe med folk, mener auksjonarius Mikkel Niva.

Mikkel Niva i TV-aksjonen

– Hvis ingen andre byr, så tømmer jeg BSU-en og tar alt sjæl! sier årets auksjonarius.

Foto: Julia Naglestad / NRK

– Vi har fått inn mange flotte bidrag som man vanligvis aldri vil kunne få tak i eller oppleve. Her er det bare å skrape sammen det man har, by og håpe på det beste, sier Niva.

Warholms gullhjelm

Karsten Warholm
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Karsten Warholm vant gull på 400 meter hekk finalen i friidretts VM tidligere i år – og rasket med seg «Rune Tribunes» vikinghjelm. Nå er den signert og klar for å havne i din trofésamling.

Fossiler fra Svalbard

Fossil til TV-aksjonen
Foto: NRK

Direkte fra Svalbard – et 150 million år gammelt fossil! Fossilet ble funnet av en skoleklasse med barn og er rammet inn så du kan vise det frem til alle vennene dine.

Ta turen helt opp

Loen skylift
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Loen Skylift tar deg fra fjor til fjell i en av de bratteste pendelbanene i verden. Banen ble åpnet av dronning Sonja tidligere i år. Få en guidet tur, en treretters middag på Hoven resturant – og en returbillett ned.

Veteranfly over Oslo

Bli med på en sightseeingtur i et veteranfly fra 1935! Det er kanskje et av de mest sjeldene flyene i Norge; «Tiger Moth» ble bygget på Kjeller i Oslo og ble brukt under andre verdenskrig.

Gjør deg klar til MGP-fest

Line Elvåshagens MGP-kjole
Foto: NRK

Line Elvsåshagen var i år programleder for den norske finalen og kom ikledd et fyrverkeri av en kjole. Kåre Magnus Bergh klarte ikke slutte å kose med det lille rådyret på skulderen under sendingen. Denne hadde vel gjort seg på neste års MGP-fest?

Fly til Jan Mayen med «Hercules»

Jan Mayen
Foto: Forsvaret

Det går kun åtte flyvninger til Jan Mayen i året, og man kan normalt ikke komme seg til Jan Mayen som turist. Men besetningen på Jan Mayen har donert bort to plasser til TV-aksjonen. Bli med forsvaret til den arktiske øya som er delvis tildekket av en isbre.

By på en signert drakt av Steven Gerrard

Liverpool's Steven Gerrard
Foto: Rui Vieira / AP

Midtbanespilleren og kapteinen har mange sesonger bak seg hos den engelske klubben Liverpool, og gir nå bort en signert drakt.

Er du ikke Liverpool-fan? Auksjonen har andre signerte drakter fra både landslaget og andre klubber.

Sov i trærne

Tretopphytter i Ringsaker

Åtte meter over bakken kan du klatre opp i en tretopphytte i Ringsaker. Sitt ute og nyt varmen fra bålpanen på verandaen, få nærhet til naturen og kos deg med nydelig utsikt.

Bra musikk i bra natur

Vinjerock 2017
Foto: Bennett Kissel

Bli med opp på fjellet i Jotunheimen og nyt Vinjerock! Festivalen ble arrangert for første gang i 2006, og den gode stemningen, mektig fjellnatur og et knallbra program gjør at Vinjerock har blitt en av Norges mest populære musikkfestivaler.

Legendens rullebrett

Tony Hawk i Detroit Skate Park
Foto: Tanya Moutzalias / AP

Noen kjenner ham best fra videospillene, mens andre husker han som den første som klarte å ta en 900 graders rotasjon i lufta og lande. Nå kan du by på et signert rullebrett av Tony Hawk.