NRK Meny
Tinghuset i Trondheim
Foto: Anders Ulvolden / NRK

Trønder tiltalt for for overgrep

Oppsummert

En mann i 40 årene ble i Sør-Trøndelag tingrett dømt til fem års fengsel for blant annet seksuell omgang med barn under 14 år. 4000 bilder og 174 filmer av barn i seksuelle situasjoner ble beslaglagt hos mannen fra Trondheim.

  • Aktor vil ha fem års fengsel


    Aktor kommer til å legge ned påstand om fem års fengsel for 46-åringen. Det er samme påstand som i tingretten. Tre av lagrettemedlemene skal sammen med fagdommerene fastsette straffen. Dom faller trolig fredag.

    Aktor Soknes og forsvarer Fries
    Foto: Kari Sørbø / NRK
  • Juryen sa ja på alle skyldspørsmål

    Juryen i Frostating Lagmannsrett svarte ja på alle skyldspørsmålene som er rettet mot en 46-årig mann som er tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år. Mannen ble i Sør-Trøndelag tingrett dømt til fem års fengsel, men anket deler av dommen.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.