NRK Meny
Normal

– Det fantes andre muligheter

Jonas Svensson har signert ny kontrakt med Rosenborg.

Jonas Svensson

Jonas Svensson har skrevet under på at han blir tre år i RBK.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Jeg har veldig tro på det som foregår i klubben og det er fin driv i laget. Vi ser også at publikum er gira og det er mange som møter på kampene. Derfor har jeg lyst på tre nye år her og kanskje være med å plukke noen gull, sier Svensson til NRK.

– Viktig for karrieren

Svensson etablerte seg i Rosenborg som midtbanespiller, men har med suksess blitt brukt på høyrebacken det siste året. 22-åringen har startet samtlige seriekamper så langt denne sesongen, og hans nye avtale strekker seg ut 2018-sesongen.

– Vi er veldig fornøyde. Jeg tror det er en klok avgjørelse av Jonas og en god investering av klubben. Jonas har mer å utrette i klubben og han er fremdeles i utvikling, sier Stig Inge Bjørnebye, RBKs sportslige leder, til klubbens nettside.

Det var også andre enn Rosenborg som var interessert i å ha Svensson på laget.

– Det fantes andre muligheter, men jeg har vurdert at det er bedre for meg å være her. Jeg har såpass tro på det prosjektet som foregår, og jeg tror det var karriermessig riktig for meg å fortsette i Rosenborg, sier han.

Vil spille i utlandet

Selv med en forlengelse i Rosenborg legger ikke spilleren skjul på at han kunne tenke seg å spille i utlandet etter hvert.

– Hvis alle spillerne på Rosenborg kun hadde vært fornøyd med å være der, så tror jeg ikke vi ville fått så mye utvikling i laget. Det er viktig å ha noe å strekke seg etter, og hvis det blir tilbud om det, sier jeg ikke nei.

Laster Twitter-innhold