Storseier over bunnlaget

Rosenborg Hockey knuste til på hjemmebane og vant hele 7-3 mot Stjernen fra Fredrikstad.

Rosenborg ishockey

Rosenborg ishockey vant 7-3 over Stjernen i Leangen ishall (bildet er fra en tidligere kamp).

Rosenborg har slitt med varierende form gjennom hele sesongen, men har på de to siste kampene vist at de likevel kan bite godt fra seg.

I andre hjemmekamp på rad sikret trønderne seg en storseier. Forrige kamp vant laget 5-2 mot serietoer Vålerenga, og da Stjernen, som ligger sist i eliteserien, gjestet Leangen ishall viste Rosenborg nok en gang at de kunne finne veien til nettmaskene.

Tidlig mål

Trønderne satte standarden allerede før to minutter av første periode var spilt.

Colin Vock plasserte pucken i nettet etter målgivende passning fra Niklas Arell. 16 minutter etter økte Inge Stokvik ledelsen til 2-0, og Rosenborg gikk til pause med en god ledelse.

2. periode ble ikke like hyggelig. Stjernen slo hardt tilbake og reduserte til 2-1 og 2-2, før Rosenborgs Wehn igjen trygget ledelsen til 3-2 før 3. periode.

Fra da av var det målkalas i Leangen ishall. Rosenborg ga seg ikke før det tilslutt stod 7-3 på måltavla.

Ny signering imponerte

Den svenske backen Erik Rosén kom til Rosenborg like før jul, og bidro sterkt i sin første kamp for klubben.

Svensken hadde to målgivende passninger og kom også på scoringslista da han sørget for 6-2-målet.

Rosenborg har bare én kamp igjen i 2010. Den spilles på torsdag, borte mot topplaget Sparta Sarpsborg.