Hopp til innhold

Stem frem RBKs cupfinalelåt 2015

28 RBK-låter har blitt til fem etter at en jury har lyttet og trillet terning. Nå er det du som bestemmer hva som blir Rosenborgs offisielle cupfinalelåt 2015. Lytt og stem!

Cupfinalelåta 2015

Folket og RBK-fansen avgjør. Stem på din favoritt nederst i denne artikkelen. De fem finalistene er: Sie Gubba, Dag Erik og Helge, G.O.D.S., Hardware, og Looke & Indreløperan.

Foto: Montasje / NRK

OPPDATERT: Avstemningen ble avsluttet 30. oktober kl 12.

RBK og NRK Trøndelag har invitert folk til å sende inn sitt bidrag til cupfinalelåt 2015. Her er de fem som kom til finalen etter juryens gjennomgang.

Sie Gubba

Sie Gubba
Foto: Håkon Grav

Sie Gubba er vel kjent for de fleste. Bandet fra Ålen har eksistert siden 1995, og har gitt ut et titalls plater. Nå prøver de seg som cupfinaleband med låta "Laget e Rosenborg". De opplyser at det er ny versjon av "Laget e Rosenborg" fra 2013 med en tekst som passer til RBK 2015:

Dag Erik og Helge

Helge og Dag Erik
Foto: Thomas Værnes

Dag Erik Oksvold og Helge Strøm utgjør duoen Dag Erik og Helge. Til vanlig spiller de to i Retrospeil, som slipper sin første singel 13. november. De har sendt inn låta "Mitt Rosenborg" som er en melodiøs ballade.

G.O.D.S.

Gode Ord Dør Sist (GODS)
Foto: Anne Reisch

I mer enn 15 år har Erik «Børek» Bruset og Trond «Tfuzz» Wiger gjort konserter, studiosessions og utgivelser under navnet Gode Ord Dør Sist, og blitt en av Norges viktigste grupper i Hip-hop undergrunnen. Låta heter "Svart og Kvitt Gull".

Hardware

Hardware med friends
Foto: Promo

Hardware består av Sigurd Ekle og Rune Aalberg Alstad og har for anledning fått med seg Egil Krystad (kommentatorstemme/tekst) og Bjørn Bakken (vokal). Deres bidrag har fått navnet "Toillat og Troillat".

Looke & Indreløperan

Looke og Indreløperan
Foto: Trine Sæther

Bak psevdonymet "Looke & Indreløperan" står Lars Sollie, som sammen med produsent Stein Bratland har snekret låta i Skansen Studio. Til daglig er Lars vokalist i bandet Hammers Harem. I fotballsammenheng heter de altså Looke & Indreløperan. Bidraget heter "Trøndersk Tradisjon.

Bli kjent med artistene

Alle artistene har gjestet "God Ettermiddag Trøndelag" mellom kl. 14:00 og 17:00 i løpet av denne uka. Her kan du høre alle intervjuene,

Fredag ettermiddag avsløres vinneren under sending.

Stem på din favoritt her

Her kan stemme på din favoritt frem til fredag 30.oktober klokka 12.

Du kan bare stemme én gang i døgnet pr IP-adresse.

Laster innhold, vennligst vent..