Sponsormillioner til Northug

Petter Northug jr. står foran undertegnelsen av nye, store sponsoravtaler. 21-åringen er i ferd med å bli millionær.

Petter Northug jr.
Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

– Nå er himmelen blå, og jeg kan bekrefte at vi straks er klar til å signere to store avtaler, sier pappa John Northug til Trønder-Avisa. Han forteller også at begge de nye avtalene løper til etter ski-VM på hjemmebane i Oslo i 2011.

Det er pappaen som tar seg av sponsoravtalene for 21-åringen, og han legger ikke skjul på at han er kjempefornøyd med de nye avtalene.

Ivar Stuan har forhandlet fram den ene avtalen, men også Bjørn Dæhlie har vært inne i bildet med råd og vink i denne prosessen. Derfor sier Petter Northug jr. at de nye avtalene er helt etter «Dæhlie-modellen».

– Vi har fulgt rådene fra Bjørn Dæhlie om å tegne få, men heller større sponsoravtaler. Det kommer av at sponsorene skal følges opp, men det må ikke gå ut over den sportslige satsingen, sier John Northug til Trønder-Avisa.

 

(©NTB)

 

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.