NRK Trøndelag på sosiale medier

Er du venn med oss på Facebook? Følger du oss på Twitter? Deler du bilder med oss på Instagram?

SoMe for NRK Trøndelag
Foto: Montasje: Per Kristian Johansen / NRK

Hver dag lager vi i NRK Trøndelag masse TV, radio og nettstoff. Nyheter og underholdning fra alle disse tradisjonelle mediene blir du på en enkel måte oppdatert på om du følger oss i de sosiale mediene.

I tillegg håper vi du kommer litt tettere på oss. Vi ønsker rett og slett å ta deg med bak kamera, inn i studio og la deg ta del i samtalene våre.

Facebook: Mer av nyheter og debatt

Mange oppdaterer seg på siste nytt via Facebook, og vi ønsker å møte publikummet vårt.

26 000 er allerede venner med oss her, men vi ønsker rett og slett mer kontakt og dialog med flere av lesere, lyttere og seerne våre. Vi inviterer deg "behind the scenes", og ønsker å vise frem litt mer av det som skjer i redaksjonen. Her kan du se hvordan det gikk da vi ble med under TV-sendingen Midtnytt:

Siste nytt på Twitter

NRK Trøndelag ønsker å servere nyheter fortløpende på Twitter. Det vil si at alle sakene våre i utgangspunktet deles her. Like mye ønsker vi debatt og åpen replikkutveksling.

Laster Twitter-innhold

På Twitter følger 11 000 kontoen @nrktrondelag.

#nrktrøndelag på Instagram

Vi er stolte og veldig glade for alle bildene som strømmer inn til oss via bildetjenesten Instagram. Hver dag deles store og små opplevelser med oss emneknagg (hashtag) #nrktrøndelag, og vi samler alle blinkskuddene på nettsidene våre, og et utvalg på TV i Midtnytt-sendingene.

Gjør som over 11 000 andre: Følg oss på Instagram

I tillegg deler vi bildenyheter og 15-sekunds nyhetsvideoer ved jevne mellomrom

Laster Instagram-innhold

Vil du vite mer om hvordan du deler bilder med oss? Les her

Nyheter på nye måter

Here er noen flere eksempler – vi tar mer enn gjerne mot tips til saker og måter å fortelle den på. Kontakt oss på trondelag@nrk.no eller via nevnte sosiale medier.

Laster Instagram-innhold
Laster Instagram-innhold

Video fra Trøndelag

På dagen i dag er det 25 år siden det lokale bandet After Dark gikk over til å bli D.D.E. under en konsert på et utested i Namsos.
Det er akkurat 25 år siden de stod på scenen som D.D.E. for første gang. Siden lanseringa i hjembyen Namsos har de erobra landet og gitt oss ei rekke hits. Nå kan det være nye låter på gang.
Neste uke starter NM i hopp og kombinert i Trondheim. Vi har tatt turen til Granåsen og møtt noen av de som kanskje er framtidas NM- og OL-mestre.