NRK Meny
Normal

Nektet å svare på spørsmål om konflikten med Prytz

Styreleder Gunnar Robert Sellæg i Rock City nektet å svare på spørsmål om lederkonflikten, da han møtte Namsos-politikerne torsdag kveld. Flere av politikerne er skuffet.

Gunnar Robert Sellæg

Styreleder Gunnar Robert Sellæg i Rock City orienterte Namsos-politikerne torsdag kveld, men ville ikke svare på spørsmål om Åsmund Prytz (til høyre i bildet).

Foto: Julie Haugen Egge/NRK

Kåre Aalberg

SVs Kåre Aalberg var ikke fornøyd med svarene han fikk fra styret i Rock City.

Foto: Privat

Flere i formannskapet i Namsos ville ha en avklaring på personalkonflikten mellom selskapets styre og daglig leder Åsmund Prytz da de møtte Rock Citys styre på et ekstraordinært møte torsdag kveld.

Ble skuffet

Men konklusjonen uteble, og flere var skuffet over mangelen på informasjon da møtet var ferdig.

– Jeg føler meg utrygg, og ble ikke noe klokere etter dette møtet. Folk i Namsos er ganske opptatt av Rock City. Alle lurer på hva som skjer, og mange føler omsorg for daglig leder, sier Venstres Lil Sandvik Solvi til NRK.'

Heller ikke SV og Fremskrittspartiet likte det de fikk servert av styreleder Gunnar Robert Sellæg.

– Jeg prøvde å utfordre styret på strategien videre for selskapet, men fikk ikke gode svar, mener SVs Kåre Aalberg.

– Nei, dette ble ikke noe viktig møte, sier Frps Magnus Wester.

Det er Namsos kommune som eier Rock City, og styreleder Gunnar Robert Sellæg snakket til politikerne om videre strategier og utfordringer for selskapet. Men han ville ikke ha snakk om den mye omtalte personalkonflikten som over lengre tid har foregått mellom styret og daglig leder Åsmund Prytz.

Beklaget medieoppslag

Lill Sandvik Solvi

Venstres Lill Sandvik Solvi ble klubbet ned av ordføreren under formannskapsmøtet.

Foto: Namsos kommune

– Jeg beklager alle oppslag i media om saken, og synes det er kjempesynd for selskapet, sa Sellæg.

Ut over dette ville ikke Sellæg kommentere saken ytterligere. Men ikke alle politikerne nøyde seg med det svaret, og debatten ble høylytt.

– Hvor lang tid tar det før en ny daglig leder klarer å komme inn i dette? Og er dere klar over hvor indignert namsosingene er fordi dere vil kaste Prytz, forsøkte Lill Sandvik Solvi seg.

Men da grep ordfører Morten Stene inn og klubbet henne ned under debatten.

Daglig leder i Rock City, Åsmund Prytz, fulgte debatten i formannskapet torsdag kveld. Han overtok jobben i oktober 2012. Siden den gang har han vært med på å snu et millionunderskudd til overskudd. Nå er det uenigheter om veien videre som skal være grunnen til at styret ønsker noen andre i lederrollen. Men Prytz selv har ingen planer om å gå .

Går ikke frivillig

Åsmund Prytz

Åsmund Prytz nekter å gi seg som daglig leder i Rock City.

Foto: Eivind Aabakken / NRK

– Jeg har en kjempespennende jobb og trives veldig godt. Vi har fått til mye bra, og har gjort en god jobb med å utvikle Rock City til å bli et bra faglig knutepunkt for norsk musikk. Jeg føler også at jeg har et godt samarbeid med styret, sier Prytz til NRK.

Nå ønsker Namsos-politikerne en rask avklaring av lederkonflikten i Rock City. Ifølge styret kan det komme allerede fredag kveld når styret samles til et nytt møte.

Ordfører Morten Stene (Ap) sier han har tillit til at styret tar den rette beslutningen i saken.

– Jeg har tillit til at styret gjør det rette. Det er de som har ansvar for ledelse og daglig leder, og vi som eier overlater det til styret. Ellers synes jeg det er merkelig hvor opptatt media og folk flest er av Rock City, sier Morten Stene.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.