Motorpsycho tilbake med ny trommis

Etter å ha hatt pause siden mai i fjor, gjør rockebandet Motorpsycho comeback med ny trommeslager.

Tomas Järmyr
Foto: Juliane Schütz

Etter et år med både oppturer og nedturer, la Motorpsycho ut en gladnyhet til fansen på sin hjemmeside. Fra og med 2. januar er det klart at bandet er i full gang med Tomas Järmyr som ny trommeslager.

Det har vært stille fra Motorpsycho siden mai i fjor da Kenneth Kapstad sluttet i det populære rockebandet. Den nye trommisen Tomas Järmyr bor og studerer i Trondheim, noe som bidrar til mye tid til bandøving.

Motorpsycho

Trommeslager Kenneth Kapstad (t.h) skilte lag med Motorpsycho og Hans Magnus «Snah» Ryan og Bent Sæther for et drøyt halvår siden.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Han bidrar som trommeslager i blant annet Zu, Yodok og Sunwitch ved siden av, men vi garanterer mye "Psychowork" fremover, står det videre i meldingen.

Kommer med nytt album

De er allerede i gang med ny musikk, og hvis alt går som planlagt, vil et nytt album være klart til høsten.

– Det føles godt å være i gang med enda et nytt kapittel i vår historie, og vi har veldig høye forventninger til året som kommer, skriver de avslutningsvis.

Video fra Trøndelag

På dagen i dag er det 25 år siden det lokale bandet After Dark gikk over til å bli D.D.E. under en konsert på et utested i Namsos.
Det er akkurat 25 år siden de stod på scenen som D.D.E. for første gang. Siden lanseringa i hjembyen Namsos har de erobra landet og gitt oss ei rekke hits. Nå kan det være nye låter på gang.
Neste uke starter NM i hopp og kombinert i Trondheim. Vi har tatt turen til Granåsen og møtt noen av de som kanskje er framtidas NM- og OL-mestre.