NRK Meny
Normal

Motorpsycho tilbake med ny trommis

Etter å ha hatt pause siden mai i fjor, gjør rockebandet Motorpsycho comeback med ny trommeslager.

Tomas Järmyr
Foto: Juliane Schütz

Etter et år med både oppturer og nedturer, la Motorpsycho ut en gladnyhet til fansen på sin hjemmeside. Fra og med 2. januar er det klart at bandet er i full gang med Tomas Järmyr som ny trommeslager.

Det har vært stille fra Motorpsycho siden mai i fjor da Kenneth Kapstad sluttet i det populære rockebandet. Den nye trommisen Tomas Järmyr bor og studerer i Trondheim, noe som bidrar til mye tid til bandøving.

Motorpsycho

Trommeslager Kenneth Kapstad (t.h) skilte lag med Motorpsycho og Hans Magnus «Snah» Ryan og Bent Sæther for et drøyt halvår siden.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Han bidrar som trommeslager i blant annet Zu, Yodok og Sunwitch ved siden av, men vi garanterer mye "Psychowork" fremover, står det videre i meldingen.

Kommer med nytt album

De er allerede i gang med ny musikk, og hvis alt går som planlagt, vil et nytt album være klart til høsten.

– Det føles godt å være i gang med enda et nytt kapittel i vår historie, og vi har veldig høye forventninger til året som kommer, skriver de avslutningsvis.

Video fra Trøndelag

Den vesle måkefuglen krykkje var en av kystens vanligste fugler, på 80-tallet var det hundretusener av dem i fuglefjellene langs kysten, men nå er den strekt truet. Fuglefjellene blir stille - og biologer er svært bekymra for utviklinga
Kystkommunen blir fordelt på Hemne/Halsa, Hitra og Orkdal.
Arne Sevaldsen fant Norges største gullklump under gullgraving i elva Gisna.