Motorpsycho tilbake med ny trommis

Etter å ha hatt pause siden mai i fjor, gjør rockebandet Motorpsycho comeback med ny trommeslager.

Tomas Järmyr
Foto: Juliane Schütz

Etter et år med både oppturer og nedturer, la Motorpsycho ut en gladnyhet til fansen på sin hjemmeside. Fra og med 2. januar er det klart at bandet er i full gang med Tomas Järmyr som ny trommeslager.

Det har vært stille fra Motorpsycho siden mai i fjor da Kenneth Kapstad sluttet i det populære rockebandet. Den nye trommisen Tomas Järmyr bor og studerer i Trondheim, noe som bidrar til mye tid til bandøving.

Motorpsycho

Trommeslager Kenneth Kapstad (t.h) skilte lag med Motorpsycho og Hans Magnus «Snah» Ryan og Bent Sæther for et drøyt halvår siden.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Han bidrar som trommeslager i blant annet Zu, Yodok og Sunwitch ved siden av, men vi garanterer mye "Psychowork" fremover, står det videre i meldingen.

Kommer med nytt album

De er allerede i gang med ny musikk, og hvis alt går som planlagt, vil et nytt album være klart til høsten.

– Det føles godt å være i gang med enda et nytt kapittel i vår historie, og vi har veldig høye forventninger til året som kommer, skriver de avslutningsvis.

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .