Hopp til innhold
Leteaksjon i Bergselva i Hemne
Foto: Jøte Toftaker / NRK

Mann funnet omkommet i Hemne

 • Bekrefter funn av omkommet eritreer

  Mannen som ble funnet død i Hemnefjorden 20. januar, var den savnede 23 år gamle eritreeren. Han ble meldt savnet i Hemne 20. desember, ifølge politiet. Ingenting tyder på at det har skjedd noe kriminelt, viser den midlertidige obduksjonsrapporten.

  Død person funnet i Hemnefjorden i Trøndelag
  Foto: John M. Myhrhaug / Avisa Sør-Trøndelag / NTB scanpix
 • Har identifisert død person

  Politiet har fått svar fra obduksjonen av en person som ble funnet død innerst i Hemnfjorden i Trøndelag lørdag. Politiet jobber med å varsle pårørende som befinner seg i utlandet. En 23 år gammel mann fra Eritrea er savnet i området.

 • Søker videre etter savnet mann

  Søket etter den savnede mannen på Kyrksæterøra, som har vært borte siden onsdag formiddag 20. desember, gjenopptas i dag, melder politiet til Avisa Sør-Trøndelag.

  Laster Twitter-innhold
 • Har telefonen til den savnede

  Politiet startet 20. desember en leteaksjon etter en 23-åring i Kyrksæterøra i Hemne kommune. Nå sier politiet at de har telefonen til den savnede, og at de ønsker å åpne den for å undersøke nærmere, skriver Hitra-Frøya. Den savnede mannen er antatt omkommet, og søket etter ham ble avsluttet den 29. desember.

 • Avsluttet leteaksjon i Hemne

  Politiet har avslutta leteaksjonen på Kyrksæterøra i Hemne kommune. Siden før jul har det vært lett etter en mann fra Eritrea. Politiet vil jobbe videre med etterforskning og etterretning, melder NTB. Den savnede 23-åringen er antatt omkommet.