NRK Meny
8. mars møtes fire skoler fra Trøndelag til fylkesfinaler i Klassequizen. Se direktesendingen og få med deg hvem som kommer videre til finalene i Oslo.

Klassequizen i Trøndelag

Oppsummert

Tiendeklassinger fra hele landet er med på NRKs «Klassequizen 2018». I Trøndelag er 40 skoler påmeldt. Se resultatliste her.

 • Se bildene

  I dag har det vært lokale finaler i Klassequizen. Her kan de se bildene fra dagen på Tyholt i Trondheim.

  Newton Lydia med slange
 • Halsen og Høknes klare for finale

  Halsen ungdomsskole (bildet) fra Stjørdal og Høknes ungdomsskole fra Namsos, blir Trøndelags representanter i den store landsfinalen i Klassequizen etter påske. Lagene vant hver sin semifinale i den direktesendte fylkesfinalen i dag.

  Halsen ungdomsskole
  Foto: Linda Bjørgan / NRK
 • Høknes og Halsen til finalen

  Høknes og Halsen vant semifinalene i Klassequizen. Høknes slo ut Markaplassen. Halsen slo ut Malm i sin semifinale. Dermed får Høknes og Halsen delta i den store landsfinalen i Oslo.

  Høknes ungdomsskole i Klassequizen
  Foto: Bjørn Solli
 • Fire semifinalister klare

  Tiendeklassingene på Høknes ungdomsskole, Malm skole, Halsen skole og Markaplassen skole, er klare for semifinaler i Klassequizen i Trøndelag. Semifinalene hører du på radio og ser du på nett torsdag 8. mars.

Tiendeklassinger fra hele Trøndelag lar de små, grå jobbe under press. 40 skoler fra fylket stiller i årets klassequiz.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.