NRK Meny
Normal

Ivers vurderer England-retur

Steffen Iversens familie flytter tilbake til England. Det kan føre til et comeback i engelsk fotball for RBK-spissen.

Video RBK - Haugesund

Steffen Iversen og sønnen Joey James om kampen mot Haugesund.

33-åringen fikk sin revansj med tre nettkjenninger mot Haugesund søndag. Han ble ikke tatt ut i landslagstroppen, men virker å være i toppform.

Men det er ikke sikkert RBK-fansen får nyte det i ubegrenset lang tid.

– Jeg har vært i dialog med Rosenborg, så får vi se hva det blir til. Det blir enten Rosenborg eller ett lag rundt London-traktene, sier Steffen Iversen til NRK.no.

Verdifull for RBK

Under søndagens kamp mot Haugesund på Lerkendal var Iversen sterkt delaktig i å ta RBK til seier, til tross for at Haugesund scorte tre mål i løpet av første omgang.

Etter totalt elleve mål så langt i serien innrømmer sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, at 33-åringen er gull verdt for klubben.

– Steffen er viktig både på og utanfor banen. Han leverer sesong etter sesong og er en fryktelig klok spiller som også gjør de andre gode. I dag viser han også at han fremdeles kan score mål, så Steffen er verdifull, sier Hoftun til NRK.no.

Hattrick på Lerkendal

Etter den første kvalifiseringskampen i Mesterligaen mot svenske AIK Stockholm, ble Steffen Iversen og Rade Prica slaktet av trener Nils Arne Eggen.

– De er gode spillere begge to, men vi sliter med å få nok bevegelseskraft i samarbeidet mellom Steffen og Rade, sa Eggen etter 1-0 seieren onsdag.

Søndag blomstret Iversen laget hattrick. Sist han gjorde det på Lerkendal var mot HamKam i 1995.

– Vi får håpe det ikke blir like lenge til neste gang, sier Iversen.

Steffen Iversen

Kanskje blir det comeback i engelsk fotball for Steffen Iversen.

Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix