Største bortetap for TIL i eliteserien

Aalesund vant 6–0 over TIL.

Gutan

Kent-Are Antonsen, Mikael Ingebrigtsen, Magnus Andersen, Runar Espejord og Gjermund Åsen jubler etter scoring mot Strømsgodset. Ingen juble etter kampen mot Aalesund.

Etter 30 minutter scorer Aalesund sitt første mål. Mostafa Abdellaoue (Mos blir truffet i ryggen av en heading nok til at ballen skifter retning og setter Kongshavn ute av spill.

I første omgang scoret Mos Abdellaoue og Franck Boli hvert sitt mål. det var 2–0 til pause.

Hjemmelaget leder fortjent etter de første 45 minuttene. De skaper mest, men ikke mye. Tromsø må heve seg mange hakk etter hvilen hvis de skal ha håp om poeng.

Vebjørn Hoff setter inne det tredje målet for Aalesund et minutt ut i andre omgang. To minutter senere er Mostafa Abdellaoue der, og stillingen er 4–0. Men han er ikke ferdig å score, og tre minutter senere er hat tricket et faktum. Tromsø rakner fullstendig og AaFK kan angripe 4 mot 2. Etter litt kløning i boksen får Mos vendt opp og satt ballen i mål.

Aron Elis Thrándarson fikk i det 82. minutt en nydelig pasning fra høyre. Islendingen får stå helt alene i boksen og ta ned ballen før han enkelt bredsider ballen i mål.

Kampen endte 6–0.

«Gutan» har kun vunnet én kamp denne sesongen.

0–6 for Aalesund 24. april 2016!

0–6 for Lillestrøm 13. august 2000

0–6 for Lillestrøm 24. mai 1992

1–6 for Bryne 1. juni 2003

1–6 for Lillestrøm 6. oktober 1991

1–6 for Rosenborg 26. juli 1992

0–5 for Stabæk 28. oktober 2007 Største bortetap: