Ryker skuldra og havner i havet

Dramatikk da deltaker nummer to røk ut av «Skårungen».

Daniel ble andre deltaker som ryker ut av Skårungen.

Daniel Løken greier ikke holde kontroll på robåten, og havner i havet. Dermed tapte han duellen mot Harald Sakarias Brøvig Hansen. Foto: NRK

I duellen i episode to av «Skårungen» møttes Daniel Løken og Harald Sakarias Brøvig Hansen til ro-duell. For Daniels del endte det hele etter noen få tak.

– Jeg dro på for hardt i en litt ustødig båt. Adrenalinet kokte, jeg skulle gruse Harald, og så ble jeg litt vel ivrig. Det var bare min egen feil, men båten var ikke akkurat stødig, jeg var nesten like stor som båten selv, sier Daniel.

Skuldra ut av ledd

Han prøvde å komme seg opp i båten igjen, men merka raskt at det ikke gikk. Den høyre skuldra gikk ut av ledd da han havna i havet, og trønderen hadde mer enn nok med å komme seg inn til land i det kalde vannet.

– Det første jeg tenkte da jeg havna i vannet var at nå ryker jeg ut. Jeg tror jeg kunne kommet langt hadde jeg ikke rota det til.

Daniel ble dermed den andre deltakeren ut av «Skårungen», etter at Kaia Urdahl måtte forlate konkurransen i den første episoden.

Harald Sakarias Brøvig Hansen

Her får Harald Sakarias Brøvig Hansen vite at konkurrenten har havna i vannet.

Foto: NRK

Harald Sakarias Brøvig Hansen gjennomførte sin del av duellen uten uhell, men fikk først etterpå vite hva som hadde skjedd med Daniel.

– Det er deilig å vite at jeg er med videre. Jeg var full av spenning, alt gikk litt rundt. Det var en liten båt, jeg holdt på å velte flere ganger. Det hadde vært kulere å vinne hvis begge fullførte. Men en del av gamet er å ikke gå rundt, så jeg synes jeg vant på ærlig vis.

Se «Skårungen» her

På NRK1 sendes «Skårungen» mandager klokka 19.45 og søndager klokka 20.45 fram til påske.