Bukta får flytende scene

Samtidig som Bukta feirer 10 år, får de en flytende scene.

Flytende scene til Bukta

Bukta feirer 10 år, og feirer med en flytende scene.

Foto: Bukta

Som et resultat av et samarbeid mellom NOFI og Lerøy Aurora har Bukta fått på plass tidenes jubileumsnyhet – en flytende scene.

På scenen skal det bli et historisk tilbakeblikk på Tromsørocken gjennom 50 år i regi av dyktige musikere fra Mara & The Inner Strangeness.

10-års jubileum

Som en del av Buktas 10-års jubileum har de inngått et eksklusivt samarbeid med NOFI og utvidet deres samarbeid med Lerøy Aurora.

Samarbeidet oppstod gjennom et felles ønske om å lage til et heidundrende 10-års jubileum i Telegrafbukta. Helt siden starten i 2004 har Buktafestivalens profil vært rock, øl og sjømat i Telegrafbukta.

For å toppe de 10 siste årene, har Bukta sammen med NOFI og Lerøy Aurora i år laget en unik flytende scene.

– Dette prosjektet har vært veldig spennende å jobbe med. Det hele starten for litt over et år siden da vi hadde et møte med Bukta der de ville høre mer om NOFI og finne ut hvorvidt vi kunne være en fremtidig samarbeidspartner. Nå er det en realitet, forteller Torgrim Rørtveit fra NOFI til Bukta.no.

– Gleder oss som små unger

Scenen blir bygget ute på NOFIs anlegg i Eidkjosen, og når tiden er inne vil den bli slept til Telegrafbukta av Lerøy Aurora.

Scenen vil ha en kapasitet på 100 publikummere.

– Endelig går vår drøm i oppfyllelse. Flytende scene i Bukta har vært drømmen vår siden første gang ideen om Buktafestivalen dukket opp, og nå skjer det. Det er få festivaler forunt å ha en egen flytende scene. Vi gleder oss nå som små unger til årets Bukta, sier festivalsjef Robert Dyrnes.