Hopp til innhold

– Alt kan skje i fotball

Klokka 10.25 lørdag sender NRK returkampen mellom Medkila og Grand.

Ingrid Altermark

Ingrid Altermark har scoret i de to siste kampene for Medkila, meget viktige mål for klubben.

Foto: Marita Andersen / NRK

Ingrid Altermark (19) er Medkilas scoringsjoker fra benken. Hun tar ikke lett på Grand – selv med 3-0-ledelse før returkampen lørdag.

– Alt kan skje i fotball, sier stortalentet fra Mo i Rana til NRK.

NRK sender på nett-TV den siste og avgjørende kvalikkampen om den ledige plassen i Toppserien 2016. Avspark på Harstad Stadion lørdag er klokken 10.30. Sendingen starter 10.25.

Joker fra benken

Ingrid Altermark kom inn fra benken og sikret Medkila kvalikplassen med sin 2-1-scoring like før slutt i siste serierunde mot Trondheims-Ørn.

Og kom også inn den første kvalikkampen mot Grand – og satte inn 3-0-målet, også denne gang i sluttminuttene.

  • Her kan du se scoringen:
Bilder av 1-0 og 3-0-scoringen i den første kvalikkampen mellom Grand og Medkila på Aspmyra. Dovland gjør 1-0, Altermark 3-0.

Her kan du se bilder av 1–0 og 3-0-scoringen i den første kvalikkampen mellom Grand og Medkila på Aspmyra. Ann Mari Dovland gjør 1-0, Ingrid Altermark 3–0. Kommentatorer: Bjarne Brandal, NRK og Stian Høgland, AN.

Men selv om Medkila har en 3-0-ledelse å gå på før returkampen i Harstad lørdag formiddag, tar ikke Altermark lett på oppgaven.

Jobben skal gjøres.

– Vi var fornøyd med resultatet i Bodø, men ikke prestasjonen. Derfor ønsker vi å gjøre en bedre kamp nå på hjemmebane, vinne den også og dermed sikre plassen i Toppserien på en skikkelig måte. Det er viktig for oss, sier Ingrid Altermark til NRK.

«Den nye Martin Ødegaard»?

Hun er betraktet som et av de store talentene på kvinnesiden i nordnorsk fotball.

«Er Ingrid den nye Martin Ødegaard»?

Det spurte lokalavisen Rana Blad før sesongen på bakgrunn av en artikkel i Nordlys, som hadde Altermark på ei nordnorsk talentliste.

Medkila neste? spurte Nordlys.

Og i sommer tok Altermark steget – fra Bossmo & Ytteren til Medkila – og Toppserien.

– Vi har hatt en god høstsesong. Og det har vært gøy å få være med å bidra til at vi forhåpentligvis berger plassen. Men først skal vi gjøre jobben mot Grand på lørdag, sier Ingrid Altermark til NRK.

PS! NRK samarbeider med Harstad Tidende om lørdagens returkamp. Gunnar Grindstein (NRK) og Andreas Isachsen (HT) skal kommentere kampen.

Laster innhold, vennligst vent..