Tromsø vant stort over Stabæk

Laget fra Nord vant hele 0-3 på Nadderud.

Stabæk-Tromsø

Eliteseriekamp i fotball Stabæk-Tromsø på Nadderud Stadion. Thomas Lehne Olsen scorer Tromsøs andre mål.

Allerede etter syv minutter gikk Tromsø opp i ledelsen ved Henrik Gjesdal. Etter det så aldri de røde og hvite seg tilbake.

Åpningsmålet kom etter et hjørnespark. Etter 25 minutter økte Tromsø ledelsen ved Thomas Lehne Olsen. Målet kom denne gang ved et innkast. Lehne Olsen fikk stå helt alene på fem meter og headet så mot mål. Stabæks keeper Sayouba Mande reddet det første forsøket, men Olsen fikk en ny mulighet på returen og stanget så inn 0-2.

Ledelsen holdt seg ut omgangen. Hjemmelaget hadde mye ball, uten at de klarte å skape mange sjanser.

Økte ledelse i andre omgang

Etter 50 minutter spill var det Simen Wangberg sin tur. Også dette målet kom etter dødball. Hjørnesparket ble slått presist inn foran mål. Der sto Wangberg og headet inn 0-3 til Tromsø.

Minutter senere fikk Tromsø muligheten til å øke ledelsen ytterligere, men Aron Sigurdarson bommet på straffesparket. Mande i Stabæk-målet gikk riktig vei og reddet. Returen ble satt høyt over tverrliggeren.