Sjekk det målet: – Jeg så at keeperen stod fryktelig langt ute

Her scorer Kjelsås-spilleren fra 60 meter mot seriemester TUIL!

Kjelsås scoret fra 60 meter på Tuil Arena i helga.

Kampen var tapt, Kjelsås lå under med 1–6 for opprykksklare Tromsdalen. Men så kom det et sjeldent mål på TUIL Arena søndag – signert Kjelsås-spilleren Nicholas Kristiansen.

Nicholas Kristiansen

Kjelsås-spiller Nicholas Kristiansen hadde en legendescoring i 89. minutt under kampen mot TUIL.

Han scoret med et skudd fra godt inn på egen halvdel – fra rundt 60 meter.

Jeg vant ballen og så at en av våre spillere gikk på løp i bakrom. Men så oppdaget jeg samtidig at keeperen stod fryktelig langt ute, så da bare dro jeg til – og gikk for en avslutning. Heldigvis gikk ballen inn, sier Kristiansen til NRK.

– Prøvd på noe slikt før?

– Nei, det kan jeg ikke huske. Det var jo et fint mål. Og lagkameratene ble glade, selv om kampen var tapt og vi i perioder ble overkjørt av Tromsdalen, sier Kristiansen.

Tromsdalen-keeper Eirik Sørensen lot ikke baklengsmålet ødelegge gleden over seieren – og opprykket. Men han legger seg flat for baklengsmålet fra 60 meter.

– Jeg ble litt for offensiv. Tar den på min kappe, smiler Eirik Sørensen.