NRK Meny
Normal

Sigurd Rushfeldt signerer for Lyngen/Karnes IL

Vadsøværingen med 172 toppseriemål i Norge og en suksessrik karriere både i utlandet og hjemme, vil være tilgjengelig i enkelte kamper i årets første sesong.

Sigurd Rushfeldt

Det er med stor glede, og ikke så rent lite stolthet, at Lyngen/Karnes IL kan kunngjøre at tidenes toppscorer i Norge, Sigurd Rushfeldt skal trekke i rødt og blått i 2014.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / Scanpix

– Jeg har trent med Lyngen/Karnes IL i hele vinter og da var det naturlig at jeg spiller for dem. Det var ikke aktuelt med andre klubber, sier Rushfeldt.

Rushfeldt sier også at han bare har lyst å spille litt fotball og være med på kamp når det passer tidsmessig for ham – etter avtale med trenere André Fagerborg og Bernt Olav Johansen.

To og et halvt år etter at Rushfeldt la opp på toppnivå for Tromsø IL, er han nå tilbake.

Fagerborg er meget fornøyd med at Rushfeldt vil spille sammen med dem i fjerde divisjon.

– Vi er selvfølgelig kjempefornøyd med å ha signert toppscoreren gjennom alle tider i Tippeligaen. Vi så jo raskt at han kun ved sin tilstedeværelse hadde god innflytelse, ikke bare blant de yngste, men også overfor de litt eldre spillerne i troppen, sier han.

Selv om han har lagt opp på toppnivå, holder han fortsatt et høyt nivå, mener Fagerborg.

– Det har vært en unik mulighet for spillerne til å suge til seg kunnskap gjennom å studere Sigurd på treningsfeltet og få noen tips om hvordan man kan bli bedre.