NRK Meny
Normal

Slagene kan få etterspill

Bråket mellom Tromsø-keeper Sead Ramovic og Moldes Makhtar Thioune kan få etterspill. – Jeg angrer ikke at jeg slo, sier Thioune. Se Nett-TV.

Tromsø mot Molde

Situasjon mellom keeper Sead Ramovic og Makthar Thioune,i eliteserie-kampen i fotball, på Alfheim Stadion, søndag kveld. Tromsø slo Molde 1-0. Thioune får gult kort for angrep på keeper. Dommer Svein-Erik Edvardsen t.v. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix.

Dommersjef Rune Pedersen i Norges Fotballforbund bekrefter overfor NRK at det kan bli aktuelt for NFF å se på saken. For dommer Svein-Erik Edvartsen fikk ikke med seg at Ramovic først traff Thioune i låret - og at Moldes stjernespiller deretter klappet til den omdiskuterte keeperen i ansiktet med det som lignet en rett venstre.

– Hvis hendelsen er alvorlig nok, kan den tas opp til vurdering. Da vil vi be om en tilleggsforklaring fra de involverte, sier Pedersen til NRK.

Dommer Edvartsen sier til NRK at ingen i dommerteamet fikk med seg slagene.

– Jeg kommuniserte med begge assistent-dommerne og fjerdedommeren. Ingen så noe av det som skjedde mellom Ramovic og Thioune, sier Edvartsen.

Det var en drøy halvtime ut i søndagens kamp på Alfheim dramatikken oppstod. Moldes Pape Pate Diouf traff Ramovic med en ettersleng - og fikk gult kort.

I tumultene som oppstod falt slagene. Først fra Ramovic, så fra Thioune.

– Jeg tror alle ser hva han gjør, sier Ramovic.

– Selvsagt synes jeg det er rødt kort, sier Tromsø-keeperen, som ikke vil innrømme at han slo først.

– Når? spør Ramovic NRKs reporter – før han bli sterkt anmodet om ikke å si mer om saken av Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo, som overhører intervjuet.

- Han liker å slå folk

Makhtar Thioune var forbannet på Ramovic også etter kampen. De to havnet i i klinjs rett etter at dommeren hadde blåst av kampen. Og måtte skilles av andre spillere og dommer Edvartsen. Men Edvartsen mener bestemt at det ikke ble utdelt slag da – kun gloser...

– Han liker å slå folk, sier Molde-stjernen

– Han slår først, så slår jeg tilbake, fortsatte Thioune.

– Angrer du på at du slo?

– Nei, jeg angrer ikke, nei, svarer senegaleseren.

Molde-trener Kjell Jonevret mente Ramovic overspilte i episodene med Doiuf og Thioune. Og fikk støtte fra kaptein Daniel Berg Hestad.

Se episoden og hele intervjuet med Ramovic og Thioune.

Hva mener du? Si din mening!