NRK Meny
Normal

Molde neste for Kind Bendiksen?

Bekrefter dialog med dobbeltmesteren.

Thomas Kind Bendiksen

Thomas Kind Bendiksen håper på en avklaring rett før jul eller i romjula.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Dobbeltmester Molde kan bli neste stoppested for TILs visekaptein i år, Thomas Kind Bendiksen. 25-åringen fra Harstad bekrefter at Molde er en av de klubbene som i høst har vist konkret interesse.

– Ja, Molde har jeg hatt en dialog med – det kan jeg bekrefte. Men jeg har nettopp kommet hjem fra en to ukers ferie i Thailand. Og har ennå ikke fått snakket skikkelig med Jim (Solbakken, red.anm.). Så jeg er ikke helt oppdatert på hva status er nå, sier Kind Bendiksen til NRK etter ei treningsøkt i hjembyen Harstad.

Døra åpen for å bli i TIL

Kind Bendiksen bekrefter også at andre klubber har vist interesse, også i Sverige.

– Men som sagt er jeg avhengig av å få en oppdatering før jeg kan si så mye mer. Uansett håper jeg på en avklaring i løpet av noen få dager, sier Kind Bendiksen.

Og han stenger slett ikke døra for Tromsø IL – selv om klubben har signert tre midtbanespillere mens han selv har vært på ferie i Asia.

I løpet et døgn har Tromsø Idrettslag signert to nye spillere før klubbens comeback i eliteserien i fotball.
Og trener Steinar Nilsen jakter ytterligere tre forsterkninger før han er fornøyd.

– Jeg synes utelukkende det er positivt det TIL har gjort. Det er helt riktig i forhold til de neste årene. Og jeg stenger ingen dører, det blir mer opp til TIL eventuelt. TIL vil alltid være en attraktiv klubb å spille for. Det jeg har sagt – og fortsatt står på – er at utlandet har vært målet mitt, sier Kind Bendiksen.

Full tillit til Solbakken

Nå skal ha feire jul hjemme hos familien i Harstad. Hvis da ikke Jim Solbakken ber ham sette seg på et fly.

– Ting skjer fort i dette gamet, så vi får se.

– Jim Solbakken har fått mye negativ oppmerksomhet i norsk media de siste ukene. Gjør det deg skeptisk?

– Nei, jeg har full tillit til Jim og er veldig godt fornøyd med det samarbeidet vi har hatt i flere år, slutter Thomas Kind Bendiksen.