NRK Meny
Normal

Husker du Tittelytten?

Gjensyn med TV-programmet der landsdelene kjempet mot hverandre.

Arthur Arntzen

I 1976 laget NRK en underholdningsserie som het Tittelytten. Dette var en felles lørdagslek for radio og fjernsyn der de forskjellige landsdelene var representert.

I det ene programmet kjemper Nord-Norge mot Midt-Norge. Hovedutfordringen er å fremføre den beste hyllesten til hurtigruta. Lokale programledere er Edgar Holen i Harstad og Oddgeir Bruaset i Kristiansund. Ellers medvirker blant andre Arthur «Oluf» Arntzen, Kirsti Sparboe, Bakklandet Bassangforening og Sigurd Jansens orkester.

I det andre programmet konkurrerer Nord-Norge mot Vest-Norge. Det konkurreres om å finne 16 personer som har samme navn som statsministeren og hans ministre. Og hva husker fotballagene Bodø/Glimt og Vard fra fjorårets cupfinale? Lokale programledere er Aslaug Øye i Haugesund og Agnete Tjærandsen i Bodø. Ellers medvirker blant andre Gro Anita Schønn, Ellen Nikolaysen, Kirsti Sparboe og Sigurd Jansens orkester.

Programledere var Rolf Kirkvaag og Johnny Berg.

Radio- og TV-lek med fire landsdeler. I dag: Vest-Norge og Nord-Norge. Det konkurreres om å finne 16 personer som har samme navn som statsministeren og hans ministre. Og hva husker fotballagene Bodø/Glimt og Vard fra fjorårets cupfinale? Lokale programledere er Aslaug Øye i Haugesung og Agnete Tjærandsen i Bodø. Ellers medvirker blant andre Gro Anita Schønn, Ellen Nikolaysen, Kirsti Sparboe og Sigurd Jansens orkester.

Her finner du flere NRK-skatter.