NRK Meny
Normal

– Ser ingen som er bedre enn TIL

Landslagsback Tom Høgli er tydelig på at TIL rykker opp i år.

Tom Høgli

Landslagsbakc Tom Høgli er sikker på at TIL rykker opp fra førstedisvisjon.

Foto: Larsen, HÃ¥kon Mosvold / NTB scanpix

Høgli og Strand

To tidligere TIL-helter, Tom Høgli og Lars Iver Strand møttes på Alfheim etter TIL-Sandefjord. Høgli på besøk, Strand som Sandefjord-spiller.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

– Jeg ser ingen andre som er bedre enn TIL i førstedivisjon. Det kan godt hende at vi så de to lagene som rykker opp på Alfheim i dag, sier Tom Høgli.

FC København-proffen er på ferie hjemme i Tromsø, og benyttet anledningen til å se gamleklubben ta imot serieleder Sandefjord.

– Greit med uavgjort

I en sjansefattig kamp, klarte ingen av lagene å score, og stillingen forblir den samme i toppen av førstedivisjon: Sandefjord på topp, to poeng foran TIL.

– Det er greit med uavgjort i en toppkamp. Man må regne med at det blir jevnt når de to beste lagene i divisjonen møtes, sier Høgli.

– Jeg regner med at «Gutan» ikke er helt fornøyd med spill og sjanser. Sandefjord lå jo veldig lavt, og det er vanskelig å bryte ned slike lag. TIL kunne kanskje kommet med flere folk i feltet på slutten. Da hadde de en del gode innlegg som kunne blitt skumle, sier Høgli.

– Vi skal være der

TILs midtbanespiler Remi Johansen er ikke overrasket over at kampen ble som den ble.

– Vi har sett hvordan lag gjør det når de kommer hit. De legger seg bakpå og satser på overganger. Da blir det tett og få sjanser, sier han.

Johansen er skuffet over at TIL ikke klarte å sette de få sjansene de fikk i løpet av kampen, men samtidig greit fornøyd med ett poeng.

– Kamper som dette er viktig å ikke tape. Vi skal nok klare å hente inn to poeng på 17 kamper, sier han.

Serietreer Ranheim vant sin kamp mot Mjøndalen søndag, og ligger nå to poeng bak TIL. Remi Johansen er usikker på hvilke lag som vil knive om opprykk til sist.

– Akkurat nå er det vanskelig å si. Men vi kommer i alle fall til å være med.

Slik ser tabellen i førstedivisjon ut:

Laster innhold, vennligst vent..

Se TIL-supporternes egne bilder:

Laster innhold, vennligst vent..