Se hvordan TUIL ble slaktet

De slo regjerende seriemester Strømsgodset ut av cupen. Men i kveld ble FK Haugesund for sterke for TUIL.

Haugesund

Haugesund har fått mye å juble for i kampen mot TUIL.

Lille TUIL ligger under nedrykksstreken i førstedivisjon. Likevel klarte de å slå regjerende seriemester i eliteserien, Strømsgodset, ut av cupen i tredje runde.

I kveld ventet nok et eliteserielag, FK Haugesund, på andre siden av banen.

Haugesund ligger på kvalifiseringsplass i eliteserien, og var videre til fjerde runde etter blant annet å ha slått HamKam 1–0 i tredje runde.

Allerede etter syv minutter gikk hjemmelaget i ledelsen, da Dusan Cvetinovic headet inn en corner:

FKH leder 1-0

13 minutter senere rullet Haugesund opp et fint angrep. Ballen havnet til slutt hos Alexander Stølås som hamret ballen i Eirik Sørensens venstre hjørne:

FKH leder 2-0

3-0 kom fem minutter senere, da Alexander Stølås viste frem skuddfoten igjen. Denne gangen med en friskparkperle:

Haugesund øker ledensen til 3-0 mot Tromsdalen etter et vakkert frispark av Alexander Stølås.

Etter pause fortsatte Haugesund å dominere kampen. TUIL kom ikke til noen særlige målsjanser, og etter 57 minutter økte Christian Grytkjær ledelsen, etter nok en corner:

Christian Gytkjær øker til 4-0

I det 77. minuttet satte Alexander Stølås punktum for dagen, med nok et langskudd. Hat-trick på Stølås, og TUIL ble sendt hjem til Tromsø som slakt:

Alexander Stølås scorer hat-trick og øker ledelsen til 5-0