NRK Meny
Normal

Fra bygdetreff til Chat Noir: – Det hadde jeg aldri trodd

Komikeren fra Indre Billefjord, Trine Lise Olsen hadde aldri trodd at forestillingen hennes skulle nå helt til Chat Noir.

Trine Lise Olsen

Trine Lise Olsen er klar for forestillingen 'Æ har rætt' på Chat Noir i Oslo.

Foto: LarsAndersen.no (c) / Lars Aake Andersen

– Det er kjempespennende og jeg gleder meg enormt. Dette er jo en av de største scenene i Norge Trine Lise Olsen.

Trine Lise Olsen

– Forestillingen dreier seg om Trine Lises liv, som har mange mørke klangbunner, sa regissør Tom Sterri om forestillingen.

Foto: LarsAndersen.no (c) / Lars Aake Andersen

Etter å ha hatt stor suksess med forestillingen «Æ har rætt!» på Hålogaland Teater, skal komikeren innta Norges største revyscene, Chat Noir.

Forestillingen som også har turnert i Troms og Finnmark, tar for seg Trine Lises oppvekst i Indre Billefjord. Hvor hun for øvrig også gjorde sin første sceneopptreden.

– Jeg mimet til Whitney Houston to ganger på bygdetreff, ler hun.

Les anmeldelsen av forestillingen «Æ har rætt!»

– Har vært en lang vei

Trine Lise begynte ikke å leve ut drømmen som komiker før i 2010.

– Det har vært en lang vei, men når jeg endelig begynte å si høyt hva jeg egentlig ville og begynte å jobbe bevisst for det, gikk det bra, sier hun.

Premieren på Chat Noir er ikke før 17. oktober men Trine Lise har allerede kjent på premierenervene.

– Det kommer til å være helt forferdelig, for jeg kommer til å være så nervøs. Det er jo ganske mye større enn det jeg er vant med, sier hun.

Tom Sterri som regissør

Trine Lise gir mye av æren for at forestillingen nå kommer til Chat Noir, til den erfarne revy og show-regissøren Tom Sterri.

Etter en konferansierjobb på revyfestivalen, fikk hun skryt for av Sterri. Da benyttet hun sjansen til å spørre om han kunne anbefale en god regissør til showet. Hun turte ikke å spørre om Sterri selv kunne tenke seg å ha regien på showet.

– Teatersjef for Hålogaland Teater, Nina Wester, var litt tøffere enn meg og spurte han direkte, og han sa ja med en gang, sier hun.

Tom Sterri

Regissør, Tom Sterri

Foto: Dan Henrik Klausen