En mann sendt til sykehus med røykskader

I Hammerfest ble en mann sendt til sykehus natt til søndag etter røykutvikling i et hus, på grunn av tørrkoking. I både Troms og Finnmark var feststøy ellers politiets hovedoppgaver i natt.

Laster kart, vennligst vent...

En person ble i natt fraktet til Hammerfest sykehus på grunn av røyskader.

Like etter midnatt fikk politiet i Vest-Finnmark politidistrikt melding om brannalarm fra en adresse i Hammerfest sentrum. De dro til stedet hvor de ble møtt av røyk. Årsaken viste seg å være tørrkoking, melder politiet som opprettet sak etter hendelsen.

Privatfester og slåssing i Vest-Finnmark

Like etter midnatt var festen i gang. Politiet fikk inn en melding om høy musikk fra en adresse på Prærien i Hammerfest. Der ble det avlagt et besøk på festen og huseier fikk pålegg om å dempe musikken. Men få timer senere var festen i gang på ny, og politiet måtte nok en gang dra avgårde. Mannen som holdt festen ble dermed anmeldt.

I fem-tiden måtte politiet dra ut til en ny adresse i Hammerfest, også på grunn av feststøy. Huseier fikk pålegg om å dempe musikken.

I Kautokeino ble en person blitt slått til av en annen på en privatfest. Politiet venter anmeldelse i saken.

Også i Alta ble flere personer bragt inn til politistasjonen eller bortvist fra sentrum på grunn av slåssing og knuffing på utesteder og privatfester.

(Saken fortsetter under bildet.)

Voldtekt

Politiet hadde flere utrykninger natt til søndag på grunn av feststøy. Illustrasjonsbilde.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Promillekjøring i Øst-Finnmark

For politiet i Kirkenes ble det en riktig så kald nattevakt. I 34 minusgrader utførte de i natt en trafikk-kontroll i Pasvik. 6 biler ble kontrollert iløpet av natten.

I Mehamn måtte politiet rykke ut like før klokken halv fire natt til søndag, da de fikk en melding om promillekjøring. To menn på 35 år ble pågrepet og siktet.

Feststøy i Troms

I Tromsø startet også natt til søndag med overberusede personer som ikke kunne ta vare på seg selv, eller hadde havnet i uenigheter.

Flere personer måtte bli hentet inn fra Tromsø sentrum og satt i arrest over natten på grunn av for mye alkohol og slåssing. Noen av de fikk en anmeldelse etter hendelsene.

To menn i 30- og 40- årene ble senere på natten pågrepet i byen da de var i besittelse av narkotika. Begge ble innsatt på ventecelle over natten.

Ellers melder politiet i Troms om støy på grunn av hjemmefester, hvor en mann ble anmeldt for ikke å avslutte. En mann ble også fraktet inn til arresten etter slagsmål på en av festene i Tromsø.

En mann i 60-årene ble i løpet av natten mistenkt for promillekjøring i byen. Han fikk førerkortet beslaglagt og politiet opprettet sak.

I Narvik var det også noe feststøy natt til søndag. Politiet ble kalt til en privatadresse på Ankenes på grunn av ordensforsyrrelser. En person ble tatt med inn til politistasjonen.