NRK Meny
Normal

– Ett poeng er to for lite

TIL-kaptein Simen Wangberg (24) var misfornøyd med ett poeng i bunnoppgjøret mot Mjøndalen.

TIL- Mjøndalen

TIL-kaptein Simen Wangberg skulle aller helst ha tatt tre poeng mot bunnstrids-rival Mjøndalen.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Før det viktige oppgjøret på Alfheim ble det sagt at dette var en kamp TIL måtte vinne.

Det maktet de ikke. Det endte målløst, i en kamp hvor «Gutan» stanget forgjeves mot et dyptliggende Mjøndalen-lag.

Og selv om TIL for øyeblikket klatrer opp til kvalikkplass med den ene poenget (Start ligger i skrivende stund under 0-2 mot Sarpsborg) var ikke stopperkjempe Simen Wangberg fornøyd med poengdeling.

Vi skulle helst tatt tre poeng. Det er ikke noe tvil om det. Ett poeng er egentlig to for lite i en sånn kamp. Så sånn sett er vi skuffet over det, samtidig skaper vi nok sjanser til å vinne kampen. Dem har knapt noen sjanser. Så sett under ett burde vi vunnet denne kampen her, sier TIL-kapteinen til NRK.

Hvordan vurderer du situasjoen nå i bunnstriden?

Det er «tight». Vi må egentlig bare fortsette den reisen vi er på. Spillemessig synes jeg vi er på riktig spor. Jeg synes vi framstår som et bra lag, og da håper jeg det kan generere poeng nå utover høsten nå, sier midtstopperen til NRK.

Les også: Høgli: - Har sendt sms til Steinar

– Skaper nok til å score

TIL-trener Bård Flovik var, likhet med sin kaptein, skuffet over at det kun ble med det ene poenget. Spesielt siden han mente «Gutan» skapte nok sjanser til å score og å vinne.

- Nei, jeg er ikke fornøyd med at det ikke ble seier. Vi kommer til ganske mye sjanser, men jeg er veldig misfornøyd med at vi ikke omsetter dem til mål. I og med at vi skaper 5-6 sjanser burde vi score, og da ville også kampbildet sett annerledes ut, sier Flovik til NRK.

Bård Floovik

TIL-trener Bård Flovik var ikke fornøyd med poengdeling mot Mjøndalen.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Mjøndalen fornøyd med ett poeng

Ut ifra hvordan Mjøndalen framsto kunne man se at bruntrøyene var fornøyd bare de unngikk tap på Alfheim. Det var også Mjøndalen-trener Vergard Hansen etter kampslutt.

Vi er ganske glade med å ta ett poeng. Tromsø fikk bare ett, og vi holder dem dermed bak oss. Akkurat nå er vi på trygg plass, og sånn det ble etterhvert er vi fornøyd med det, sier Hansen til NRK.

Se interjuv med Magnus Andersen her:

Magnus Andersen etter 0-0

Magnus Andersen etter «skjebnekampen» mot Mjøndalen.