NRK Meny
Normal

21-åring savnet siden søndag

Politiet står foreløpig uten spor, og etterlyser tips fra publikum.

21 år gamle Thomas Woll Nicolaysen etterlyses gjennom Tromsø politistasjon etter at familien har meldt han savnet. Han ble sist sett i Tromsø sentrum natt til søndag.

– Vi har opplysninger om at savnede sist ble sett i området rundt rødbanken. Han tok taxi dit i halv seks-tiden søndag morgen, sier politioverbetjent Hans Martin Moen.

Har ikke hendt før

Thomas Woll Nicolaysen

Hvis du har sett 21 år gamle Thomas Woll Nicolaysen, ta kontakt med politiet i Tromsø på telefon 776 98 500.

Politiet sier det er uvanlig at savnede uteblir uten å gi beskjed.

– Det har ikke hendt før og det er unormalt for han å bli borte uten å gi beskjed. Dette er en person som anses å være pålitelig, og man frykter at noe kan ha skjedd han - derfor går vi ut med etterlysning på et tidlig tidspunkt, sier politioverbetjenten til NRK.

Den savnede er 21 år, slank, mørk blond, kort hår, blå øyne og var trolig iført sort t-skjorte, hvit kortarmet skjorte, sort ullfrakk, blå dongeribukse da han forsvant.

Ber om tips fra publikum

Politiet har så langt ikke fått inn noen nye opplysninger i saken, og oppfordrer folk som kan ha sett den savnede i Tromsø sentrum eller andre steder om å melde fra.

– Han kan ha beveget seg langt siden søndag morgen. Alle som tror de kan ha sett noe må ta kontakt med oss, selv om observasjonene er gjort utenfor sentrum av Tromsø.

Personer som har observert den savnede kan kontakte Tromsø politistasjon på telefon 776 98500.