NRK Meny
Normal

Skiulykke i alpinbakke

En 33 år gammel mann er skadd etter fall i alpinbakken på Gautefall.

Skiulykke Gautefall

Ulykka har skjedd ved et slikt hopp i alpinbakken på Gautefall.

Foto: Olav Haugene

Mannen har pådratt seg ryggskader og blei henta av luftambulansen oppe i alpinbakken. Ulykka skjedde da mannen hoppet i alpinbakken. Mannen er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo.

– Det er uklart hvor alvorlige skadene er, opplyser vaktleder Jørn Christensen ved Drangedal Røde Kors.

Det er fine forhold i bakken og forholdsvis lite folk.

 • Odd tapte

  Vålerenga slo Odd 2–1 i kveld. Bilal Njie scoret kampens første, men også Odds eneste mål.

 • Gasslekkasje på Herøya

  En gasslekkasje på Yaras anlegg på Herøya er under kontroll etter at 200 liter ammoniakk lakk ut. Det forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt hos politiet i Telemark. Lekkasjen skjedde litt over kl. 1700 i dag. Ingen personer ble skadet. Målinger i området viser at det nå ikke er fare for liv og helse. Politiet og bedriften skal jobbe videre med å finne ut av årsaken til ammoniakklekkasjen.

 • Helikopter rykket unødig ut

  Et helikopter fra Sola rykket ut til Kvinesdal i forbindelse med aktivering av SOS-funksjon på en smartklokke, men det viste seg å være falsk alarm. Hovedredningssentralen ber personer med slike nødsendere om å sette seg inn i hvordan de virker.

 • – Nedslående kontrollresultat

  To personer mistet førerkortet og 24 personer fikk bøter i en trafikkontroll i Gransherad søndag. Barn med rattkjelker gikk langs veien mens kontrollen pågikk.

  – Resultatet av dagens kontroll var nedslående. Det som er helt sikkert er at UP vil besøke Gransherad igjen, skriver politiet på Twitter.