NRK Meny
Normal

Seks mål i Odd-seier

Hjemmelaget Vindbjart kjempet som løver, men klarte ikke å hamle opp med fjorårsfinalist Odd.

3. runde i cupen mellom Vindbjart fotballklubb og Odd på Moseidmoen i Vennesla

Vi sendte cupoppgjøret mellom Vindbjart og Odd direkte her på NRK.no.

Årets cupbombe - i forrige runde

Vindbjart ligger på 5. plass i sin avdeling i 2. divisjon (avdeling 3). Av sju kamper har Vennesla-laget vunnet to, spilt tre uavgjort og tapt to.

I årets cup står laget for en av de største overraskelsene, da de banket eliteserielaget Start 4–0 i andre runde.

Men det ble ingen cupbombereprise i kveld. Hjemmelaget var på høyde og vel så det med gjestene i en times spill, men den siste tredelen av kampen ble tøff.

To ganger klarte Vindbjart å utligne mot Odd, før eliteserielaget tok over og puttet to ubesvarte mål den siste halvtimen.

I årets cup har skienslaget banket bydelsklubben Skotfoss 13–0 og senket oslolaget Skeid 4–1 etter flere sene scoringer.

Følg cupkampene

Her kan du se flere kamper i cupen, og følge resultatene i de andre kampene.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Endelig obduksjonsrapport klar

  Politiet tror Hjalmar Johnsen falt i Damfossen og drukna etter å ha blitt påkjørt med sykkel på Bruene i Skien. Den endelige obduksjonsrapporten oppgir ingen annen mulig dødsårsak. – Det tolker vi som at drukning er den mest nærliggende dødsårsaken, sier politiadvokat Asle Sandnes til Varden.


  Mann pågrepet og siktet for uaktsomt drap
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Godtar sand-bot

  Skien kommune godtar boten på 340.000 kroner
  for manglende rapportering av sanduttak på Geiteryggen. Styreleder Anita Ballestad i flyplasstyret sier de har svart Direktoratet for mineralforvaltning om at de aksepterer regninga.


  Sandkrater Geiteryggen
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • E18 åpen igjen i Bamble

  E18 ved Dørdal i Bamble er nå åpen i begge retninger etter berging av vogntoget. Føreren har forklart at det var en unnamanøver for et dyr som var grunnen til utforkjøringa, men politiet anmelder nå forholdet.

 • E18 stengt ved Dørdal

  E18 er nå stengt ved Dørdal i Bamble på grunn av berging av vogntoget som har kjørt i grøfta. Politiet opplyser at det ikke skal ta lang tid å fjerne vogntoget.