Odd vant 13-0 mot Skotfoss

SKOTFOSS/ PORSGRUNN (NRK): Odd knuste Skotfoss 13–0 i den første runden i cupen. 2450 tilskuere hadde møtt opp.

Odd-Skotfoss

Odd vant 13–0 borte mot Skotfoss og er dermed videre i cupen.

Etter få minutters spill hadde begge lag hatt en stor sjanse. Emil Jonassen sørget for 1–0 til Odd etter 9 minutter. Skotfoss hang godt med fra starten, men Odd ble stadig farligere i angrep.

Tor Arne Sannerholt

Skotfoss-trener Tor Arne Sannerholt var klar for kamp.

Jonathan Lindseth satte inn 2–0 til Odd, før Zekhnini sørget for 3–0. Frode Johnsen headet ballen i mål på corner på 4-0, mens Lindseth satte ballen i mål på 5–0. Mathias Fredriksen sørget for 6–0 til Odd, som også ble resultatet til pause.

I 2. omgang ble Frode Johnsen byttet ut med Tobias Lauritsen. Lauritsen sørget for 7–0 til Odd. Jone Samuelsen ble byttet ut med Oliver Berg, mens Espen Ruud kom inn på banen for Ardian Gashi. Oliver Berg satte ballen i mål på 8-0, mens Jonathan Lindseth skåret på 9–0. Espen Ruud sørget for 10-0, mens Lindseth igjen skåret på 11–0. Håvard Storbæk puttet 12–0 og Mathias Fredriksen satte ballen i mål på 13-0, som også ble sluttresultatet.

2450 hadde møtt opp for å få med seg kveldens kamp, og det er ny publikumsrekord på Skotfoss stadion.

Klare for å kjempe

– Det å få Odd i første runde er en seier i seg selv. Vi skal gi de kamp til døra ut ifra de forutsetningene de har, sa Skotfoss-trener Tor Arne Sannerholt til NRK før kampstart.

God tro på Odd-seier

Dag-Eilev Fagermo

Dag-Eilev Fagermo var positiv før kampstart på Skotfoss.

Frode Johnsen sa til NRK før kampen startet at han var klar for kamp på gamle trakter, og at han hadde god tro på seier til Odd i kveld. Også Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sa til NRK at hadde tro på seier til Odd.

– Vi skal ikke gi de sjansen til å spille sitt spill. Det er ikke usannsynlig at Frode Johnsen scorer. Han har jo to mål så langt, sa Fagermo før kampstart.

Pors spilte i kveld hjemme mot Jerv fra Grimstad, mens Notodden spilte borte mot Holmen i Oslo. Notodden vant 1–0 mot Holmen, mens Pors tapte 4-2 mot Jerv.