NRK Meny
Normal

Mann hardt skadet etter brann

En mann er flydd til Haukeland sykehus etter å ha blitt hardt skadet i en brann på Kjørbekk i Skien i natt. To andre kom seg ut uten alvorlige skader.

Brann i Skien

FIKK KONTROLL: Brannvesenet fikk etterhvert kontroll på brannen.

Foto: Theo Aasland Valen

– Vi fikk melding rundt klokka halv ett i natt om at det brant i et hus på Kjørbekk. Nødetatene var fort på stedet hvor vi møtte to personer som hadde kommet seg ut av det brennende huset, sier operasjonsleder i politiet, Geir Kastmo.

De to opplyste til politiet at det muligens var en tredje person i bygget.

Fant bevisstløs mann i huset

– Røykdykkere finner raskt en tredje person liggende bevisstløs i huset. Røykdykkerne fikk denne personen ut, sier operasjonslederen.

Mannen ble først fraktet til sykehuset i Telemark, og deretter videre til Haukeland sykehus i Bergen.

– Det eneste vi vet om at hans tilstand er at det er alvorlig. Noe mer vet vi ikke, sier Kastmo.

Vet ikke årsaken

Det er altfor tidlig å si noe om årsaken til brannen, sier politiet.

– Vi skal avhøre vitner. Deretter blir brannstedet undersøkt av kriminalteknikere, sier han.

Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Skien

  Tre biler har kollidert i krysset Hesselbergsgate/Lundegata ved Ibsenhuset i Skien. Skadeomfanget er ukjent. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Nytt kraftverk i Tokke

  Norges vassdrags- og energidirektorat har gitt tillatelse til Skafså Kraftverk ANS til å bygge Hylebu kraftverk i Tokke kommune. Hylebu kraftverk vil produsere tilsvarende strømbruk til 210 hus.

 • Flere kvinner med høyere utdanning

  Det er flere kvinner enn menn med høyere utdanning i Telemark. Det viser nye tall om indikatorer for likestilling fra SSB. Andel kvinner med høyere utdanning i Telemark er 29,7 prosent. For menn er det 22,1 prosent.

 • Oppgang i antall nynorskelever

  Det har vært en oppgang i antall nynorskelever i Telemark. Det er 15 år siden Telemark har hatt en slik oppgang. Det er en liten oppgang, men den er symbolsk viktig, sier leder av Telemark Mållag, Sigbjørn Hjelbrekke.