NRK Meny
Normal

Lillebror: – Kom deg heim til skuterdressen

Ingebjørg Bratland fikk toppkarakter av moteekspert Jan Thomas for denne sexy kjolen på Spellemann-festen. Det fikk hun ikke av lillebror.

Ingebjørg Bratland i sexy kjole og i skuterdress

24 år gamle Ingebjørg Bratland fra Vinje i Telemark, sier hun synes det er morsomt å pynte seg når det er en spesiell anledning.

Foto: Privat

Ingebjørg Bratland (24) har fått mye oppmerksomhet etter at hun dukket opp i en sort, gjennomsiktig kjole på årets Spellemann-fest. Men ikke alle var like fornøyd med antrekket.

– Det er litt moro å fjonge seg litt, og jeg har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på kjolen. Det var jo Spellemann, og da ville jeg kline litt til. På hjemmebane derimot har ikke alle vært like fornøyde, ler artisten fra Vinje i Telemark.

For etter at bildet av 24-åringen sto på trykk i Se og Hør, og motepoliti Jan Thomas hadde trillet terningen til seks, fikk hun en telefon av sin 20 år gamle lillebror.

Han fikk nok litt bakoversveis, og lurte på hva jeg gikk og spradet rundt i. Så han sa rett og slett at jeg burde komme meg hjem å ta på meg skuterdressen.

Ett familiemedlem lurte på om jeg hadde tatt på meg fiskegarnet til faren min

Ingebjørg Bratland, artist

« A dress to wear if you win a Grammy»

Kjolen, fra merket Issue, ble kjøpt da Ingebjørg var på tur til New York i fjor. Under fjorårets Spellemannpris var hun også nominert, og vant, men kunne ikke ta imot prisen fordi hun var i USA. Dagen etter var hun ute på shopping i storbyen.

Jan Thomas

Moteekspert og stylist Jan Thomas var svært begeistret for Ingebjørg Bratlands antrekk på Spellemann-festen forrige lørdag.

Foto: Johannessen, Sara / NTB scanpix

– Jeg gikk inn i en butikk og prøvde denne helt spesielle kjolen. Da hun som jobbet i butikken fikk se meg, utbrøt hun; «Well, that`s a dress you can only wear if you win a Grammy or something» Da kunne jeg faktisk snu meg og si; «Well, actually I did, last night» Da var vi skjønt enige om at jeg bare måtte kjøpe den kjolen, ler hun.

Hva trives du best i? Penkjole eller skuterdress?

– Ha ha, jeg liker begge deler veldig godt. Det viktigste er at det er behagelig å ha på.

I Se og Hør skrev moteekspert Jan Thomas følgende om 25-åringens antrekk:

«Kveldens best kledde kommer fra mine hjemtrakter, Telemark. Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har sett deg eller hørt musikken din, men du bruker den røde løperen for hva det er verdt. Du har virkelig satt sammen et utrolig sexy antrekk med riktig hår og makeup. Herved er du offisielt på min radar»

 • Geolog skal undersøke rasfaren

  Fylkesvei 37 er stengt ved Fåne/Presturatunnelen, foreløpig frem til klokken 18.00 på grunn av fare for ras. Klokken 18 skal en geolog vurdere rasfaren. Omkjøringsvei er fylkesvei 364.

 • Vei stengt på grunn av rasfare

  Tinnsjøveien er stengt inntil videre ved Fåne/ Presturatunnellen på grunn av rasfare. Vegtrafikksentralen er varslet, og skal undersøke stedet.

 • Brannvesenet rykker ut til sjukehus

  Brannvesenet rykker ut til Sjukehuset Telemark etter varsel frå ein automatisk brannalarm på staden.

 • Østafjells får solrik palmesundag

  Telemark er eit av fylka som får sol på palmesundag, melder meteorologane.

  Laster Twitter-innhold