Zuccarello har brudd i hånden

Mats Zuccarello Aasens skade mer alvorlig enn først antatt.

zuccarello

Mats Zuccarello reiser til USA med brudd å hånden, men blir trolig klar til NHL starter opp igjen etter OL.

Foto: Eeg, Jon / NTB scanpix

26-åringen skal ha vært til undersøkelser i dag, ifølge TV 2. Der ble det påvist at Zuccarello har pådratt seg et brudd i den venstre hånden.

Oslo-mannen blokkerte et skudd da Norge møtte Østerrike i OL-gruppespillet, og kjente fort at noe var galt etterpå.

Trolig spillerklar til NHL-starten

Det var likevel ikke mye som i første omgang tydet på et brudd.

– Vi tok supplerende røntgenbilder av hånda i dag, og de viste at Mats har et lite brudd i venstrehånden, sier lege Ole Fosse til TV 2.

Zuccarello sto over Norges siste OL-kamp, 0-4-tapet mot Russland, på grunn av smertene i hånden.

Norge røk ut etter møtet med russerne, og Zuccarello er på vei tilbake til New York Rangers.

– Det er ikke komplisert og tar ikke så lang tid å lege, men er vondt. Han følges opp når han drar tilbake til USA, men jeg regner med at han er spillerklar når NHL starter igjen, sier Fosse.

Feilet i OL

Norge vant ikke en eneste kamp i Sotsji. Selv ikke NHL-stjernen Zuccarello leverte varene. Han forlot OL uten et eneste målpoeng.

Om under tre måneder spilles det VM i ishockey i Minsk.

Der møter Norge Sverige, Tsjekkia, Canada, Slovakia, Danmark, Frankrike og Italia i gruppespillet. De fire beste fra hver pulje går videre til kvartfinale.

Sportsnyheter

Solskjær

Solskjær tar selvkritikk: – Jeg skal ikke finne unnskyldninger

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer etter tapet for Leicester at han gjorde dårlige vurderinger.

Siste nytt

 • Sørloth involvert i viktig seier

  Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad.

  Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med én spiller mindre. Real Sociedad topper dermed spanske La Liga.

  Sørloth har fortsatt ikke scoret for sin nye klubb etter overgangen fra Leipzig, men innhoppet er likevel et steg framover etter skadefravær.

  FtKtpnOeuVw
  Foto: ANDER GILLENEA / AFP
 • Warholm kåret til årets utøver

  Det europeiske friidrettsforbundet kåret lørdag kveld Karsten Warholm til årets mannlige friidrettsutøver i Europa i 2021. Warholm vant også kåringen i 2020.

  Warholm var stor favoritt etter å ha tatt OL-gull på 400 meter hekk med en eventyrlig verdensrekord på 45,94. Han hadde selv den gamle rekorden på 46,70, som han satte på Bislett 1. juli.

  Sifan Hassan ble kåret til årets kvinnelige utøver i Europa. Hun leverte en historisk bragd i OL da hun tok gull på 10.000 og 5000 meter, samt bronse på 1500 meter.

  Warholm og Hassan er også de største favorittene når årets friidrettsutøver i verdens skal kåres.

  9h
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Chelsea på topp

  Chelsea slo Brentford 1-0 lørdag kveld etter en fin volley fra Ben Chilwell. Chelsea-keeper Edouard Mendy skal imidlertid ha en vesentlig del av æren for at det ble tre poeng for de blå.

  Seieren gjør at Chelsea topper Premier League-tabellen med 19 poeng, ett poeng foran Liverpool og to foran Manchester City.

  snAphesYrp0
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal