Hopp til innhold

Zuccarello-assist da Wild vant på overtid

Mats Zuccarello sto for assist da Matt Boldy ga Minnesota Wild 4-3-seier over Nashville Predators i forlengningen søndag.

Zuccarello var på isen ved alle Wilds tre siste mål, men han ble ikke notert for målpoeng på de to andre.

Det ble en jevn kamp mellom hjemmelaget Minnesota Wild og rovdyrene fra Nashville, en drøy uke etter at Predators slo Wild 6–1 på hjemmebane.

Det tok ikke lange tida før temperaturen steg på isen. Wilds Marcus Foligno og Predators' Mark Jankowski røk i tottene på hverandre og kastet hanskene etter kun tre minutter.

Like etterpå satte svenske Jonas Brodin inn 1–0 til Wild. Nevnte Jankowski utlignet for gjestene ikke lenge etter.

I andre periode tok Predators ledelsen, men gleden ble kortvarig. Det sto 2–2 før tredje periode, og temperaturen økte.

Ryan Hartman scoret for Wild etter 53 minutter. Få minutter senere utlignet Ryan O'Reilly for gjestene fra Nashville.

Kampen gikk til ekstraomganger.

Da det gjensto et drøyt minutt av overtiden tok Wild-treneren ut keeper og spilte fire mot tre. Trekket betalte seg nesten umiddelbart da Mats Zuccarello Aasen fant Matthew Boldy, som sendte hjemmepublikummet til himmels.

En viktig seier for og hjemmelaget, som ligger på 22.-plass i NHL. Predators ligger på 11.-plass.

NRK/NTB

zucca minnesota 4-3 over predators
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Turnstjerne raser mot netthets

  Den amerikanske turnprofilen Simone Biles har sett seg lei av all kritikken hun og ektemannen Jonathan Owens har fått i sosiale medier.

  Kommentarene kommer som følge at av NFL-spiller Owens uttalte i en podkast i desember at han ikke viste hvem Biles var før de møttes for første gang.

  – Jeg skal adressere dette raskt, spøken var aldri en spøk! Dere er veldig respektløse overfor forholdet mitt til mannen min, skrev Biles i en Instagram-story mandag og fortsatte:

  – Så jeg sier dette bare en gang. Med all respekt, dra til helvete. Hvis dere fortsetter å kommentere eller tvitre til meg, kommer jeg bare til å blokkere dere. Så enkelt er det.

  Biles avsluttet meldingen med å takke alle sine støttespillere.

  Innlegget kom etter at Biles vant et turnstevne søndag og la ut et bilde der hun kysset Owens og skrev «Hjertet mitt. Den beste supporteren, jeg kunne ikke bedt om en bedre ektemann».

  Til tross for flere støttende kommentarer, gjorde flere kommentarer narr av kontroversen og Owens. (NTB)

  Simone Biles
  Foto: AP
 • Edmonton Oilers tok den siste semifinaleplassen

  Edmonton Oilers avgjorde i sjuende kamp mot Vancouver Canucks og er klar for semifinale i årets NHL-sluttspill. Connor McDavid og co. vant 3-2 på borteis.

  Den helcanadiske kvartfinaleduellen startet med at lagene vant hver sine kamper, men Oilers tok til slutt seieren med to strake triumfer, den siste i Vancouver mandag kveld.

  I semifinalen venter Dallas Stars, som slo Colorado Avalanche i sin kvartfinale. Det første oppgjøret spilles i Dallas torsdag.

  I den andre semifinalen møtes New York Rangers og Florida Panthers. Rangers åpner på hjemmeis onsdag.

  Oilers
  Foto: AP
 • Fæl værmelding skaper stor usikkerhet foran Giro-etappe

  Et stjernefelt av syklister som tar en felles stopp på toppen av en stigning for å kle på seg varmt tøy. Det kan bli det høyst uvanlige scenarioet på tirsdagens etappe i Giro d'Italia.

  Værgudene ligger ikke an til å være på Giro-arrangørenes side på den 16. etappen av årets første treukersritt. Nedbør i form av regn og snø, samt svært kalde temperaturer, venter trolig Tobias Foss og resten av feltet tirsdag.

  Det kan komme til å skape store problemer på en etappe arrangørene allerede har vært tvunget til å endre. I utgangspunktet skulle etappen ha gått over toppen av Stelvio-passet, men i forrige uke ble det klassifisert som for farlig.

  Snøvær kombinert med plussgrader gjør faren for snøskred for stor i det nevnte området. Derfor ble det besluttet at deler av Stelvio-passet skal erstattes med Umbrail-passet i stedet.

  Nå har det imidlertid dukket opp nye værutfordringer for Giro-arrangøren.

  Rosatrøye i Giro D'Italia
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal