Hopp til innhold
Mats Zuccarello Aasen
Foto: Jae C. Hong / Ap

Mats Zuccarello i NHL

Oppsummert

Her følger vi Mats Zuccarello i NHL.

 • Zuccarello-mål da Wild snudde til seier

  Mats Zuccarello scoret da Minnesota Wild slo Seattle Kraken 6-2 natt til lørdag.

  Nordmannen satte inn 5-2-målet etter å ha fått pucken servert av lagkamerat Kirill Kaprizov, som ble kampens store spiller med én scoring og tre målgivende pasninger.

  Zuccarello feirer scoring
  Foto: Matt Krohn / Reuters
 • Ny Zucca-assist

  Mats Zuccarello noterte seg for endå ei målgivande pasning da Minnesota Wild vann 2–0 på heimebane tysdag.

  Assisten kom i første periode av kampen mot Montreal Canadiens. Pasninga gjekk til Kevin Fiala.

  Same mann var involvert i kampens andre mål då han sende pucken til målscorar Matt Boldy i tredje periode. Dermed sto det 2-0, som også blei sluttresultatet.

  Med tysdagens målgivande er Zuccarello nå oppe 53 assist denne sesongen. Han forbetra dermed sin egen klubbrekord for flest målgivande i éin sesong. Mot St. Louis Blues førre veke passerte nordmannen 500 målpoeng i ishockeyligaens grunnspel, og etter sigeren over Canadiens er han oppe i 502.

  Første påskedag sikra Wild sluttspelplass, og blei garantert minst ein wild card-plass frå si avdeling etter sigeren mot San Jose Sharks.

  Mats Zuccarello
  Foto: Minas Panagiotakis / AFP
 • Poengløs Zuccarello da Wild vant etter forlenging

  Mats Zuccarello gikk av isen uten målpoeng i seieren over gamleklubben Dallas Stars i torsdagens NHL-kamp. Nordmannen står dermed fortsatt på 499 målpoeng i ishockeyligaens grunnspill, fordelt på 162 mål og 337 assists. Medregnet sluttspill har han 546 målpoeng, ifølge NTB.

  34-åringen er inne i sin mest produktive sesong noensinne i NHL, og Wilds førsterekke med ham, Kirill Kaprizov og Ryan Hartman har imponert stort.

  Zuccarello
  Foto: Jim Mone / AP
 • Zucca scora og assisterte

  Mats Zuccarello varta opp med både scoring og målgjevande for Minnesota Wild i bortemøtet med Nashville Predators i natt, men kunne ikkje hindre 2-6-tap.

  Zuccarello scora Wilds første mål og utlikna til 1–1 i første periode.

  I andre periode assisterte han Kirill Kaprizov som reduserte til 2–4.

  Zuccarello fekk 22.22 minutt på isen.

  Med scoring og målgjevande i natt har han 71 målpoeng denne sesongen. Det er 34-åringens beste poengfangst som NHL-spelar.

  Totalt er han oppe på 498 målpoeng i NHL-karrieren i grunnserien, og nærmar seg raskt milepælen på 500. Det etter 679 kampar.

  Mats Zuccarello
  Foto: Mark Humphrey / AP
 • Minnesota vann, Zucca poenglaus

  Minnesota Wild vant 5–1 over Washington Capitals i NHL i natt. Mats Zuccarello fekk over 17 minutt på isen, men kom ikkje på scoringslista. Han noterte seg for eitt skot på mål i bortekampen.

  Det var lagkamerat Joel Eriksson Ek som blei den store spelaren med to scoringar og ein assist. Tyson Jost, Marcus Foligno og Nicolas Deslauries scora dei andre måla til Wild.

  Minnesota Wild forlenga lagets sigersrekkje til ti kampar på rad.

  Zuccarello har scora 20 gonger denne sesongen. Med sine 49 assist er han oppe i 69 målpoeng totalt. Det er hans beste poengfangst som NHL-spelar. Totalt er han oppe på 496 målpoeng i NHL-karrieren i grunnserien og nærmar seg 500 som er ein milepæl. Det etter 677 kampar.

  Minnesota-jubel
  Foto: Nick Wass / AP

Sportsnyheter

Dommer hevder han ble spyttet på – spilleren nekter

Dommer Stian Røvig Sletner hevder han ble spyttet på av Ahmed El-Amrani etter at han ga Hønefoss-spilleren det gule kortet for en takling. Men El-Amrani nekter for at det var det som skjedde.

NM 2021 i fotball, menn (finale): Bodø/Glimt - Molde

Cupfest på NRK – sjå målene fra første runde

Torsdag var det duka for cupfest her på NRK. Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga var blant laga som skal i elden. Alle måla frå kampane med eliteserielaga kan du sjå her:

Siste nytt

 • Halvparten av nordmenn vil ha vinter-OL

  Annenhver nordmann mener at Norge bør søke om å få arrangere vinter-OL i 2030, ifølge en fersk spørreundersøkelse. Bare 27 prosent er negativt innstilt.

  – Det er en utvikling i tallene siden forrige gang man hadde en slik prosess. Det er hyggelig og positivt, sier styremedlem Kristin Kloster Aasen i IOC til VG.

  I den landsdekkende spørreundersøkelsen, som er gjennomført av Respons på vegne av VG, sier 49 prosent at de er positive til en norsk søknad om å få arrangere vinter-OL i 2030. 27 prosent oppgir at de er negativt innstilt, mens 23 prosent av de spurte svarer «vet ikke». (NTB)

  Vinter-OL i Beijing 2022: Langrenn, 30 km fristil for kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Vieira anklages for å ha sparket supporter

  Crystal Palace-manager Patrick Vieira skal angivelig ha sparket til en Everton-supporter etter den dramatiske kampen i Premier League torsdag.

  Everton-tilhengerne stormet banen ved to anledninger i oppgjøret som laget til slutt vant 3-2 og med det holdt seg i ligaen. Da kampen ble blåst av befant Vieira seg plutselig midt i folkemengden, og TV-bilder viste at flere fans konfronterte og plaget franskmannen på banen.

  En person holdt telefonen sin opp mot fjeset til Vieira, før treneren snudde seg og skal ha sparket vedkommende i beinet. Supporteren gikk så i bakken, ifølge The Athletic.

  Vieira ville ikke kommentere saken etterpå.

  – Jeg har ingenting å si om det. (NTB)

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Jon Super / AP
 • Middels åpning for Viktor Hovland i PGA-mesterskapet – første runde på par

  Viktor Hovland fikk en start på det jevne i det amerikanske PGA-mesterskapet i golf. Han gikk den første runden på par etter en birdie og en bogey.

  Han spilte stort sett solid, men hadde ikke centimeterne på sin side i jakten på birdier.

  Rory McIlroy kom best ut av første runde. Nordiren leverte en 65-runde, fem slag under par, og endte ett slag foran Will Zalatoris og Tom Hoge.

  PGA Championship Golf
  Foto: Matt York / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste