Zlatan-leilighet utsatt for hærverk

Leiligheten til Zlatan Ibrahimovic i Stockholm ble natt til torsdag utsatt for hærverk. Samtidig ble vaktholdet rundt Zlatan-statuen høynet etter vandalisering.

Nyheten om at Zlatan Ibrahimovic hadde kjøpt seg inn i fotballklubben Hammarby slo onsdag ned som en bombe blant Malmö-supporterne. Det tok ikke mange timene før raseriet ble rettet mot statuen av superstjernen, som så sent som i oktober ble reist utenfor Malmö stadion.

Natt til onsdag gikk raseriet også utover Zlatans leilighet i Stockholm.

– Vi har mottatt en anmeldelse om skadeverk og vi har startet forundersøkelser, opplyser politiet til Expressen. (NTB)

R5VemtmYQ9c Zlatan Ibrahimovic
Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix

Siste nytt

 • Norsk keeper til Allsvenskan

  Den norske keeperen Mathias Dyngeland melder overgang fra Sogndal til svenske Elfsborg. Han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2023. 24-åringen har vært Sogndals førstekeeper siden han debuterte i Eliteserien i 2014.

  Eliteserien i fotball 2017: Lillestrøm - Sogndal
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Deschamps «tar ein Lagerbäck»

  Den franske landslagssjefen Didier Deschamps (51) gjer som Lars Lagerbäck forlenga kontrakten til VM i 2022, opplyser nyheitsbyrået AFP.

  Han har leia laget sidan 2012, og førte Frankrike til VM-gull i 2018. Som spelar og kaptein leia han landet til VM-gull på heimebane i 1998.

  Den nye kontrakten vil gjere Deschamps til den som har site lengst som fransk landslagssjef nokosinne.

  deschamps
  Foto: Gabriel Bouys / AFP
 • IBU avventar Russland-tiltak

  Det internasjonale skiskyttarforbundet, IBU, vil vente litt med å avgjerd kva reaksjonar dei vil innføre overfor Russland etter Wadas-avgjerd om utestenging.

  – IBU granskar Wada-vedtaket i høve til skiskyting og skal foreslå prosedyrar og retningslinjer som IBU kan implementere når og om Wadas utestenging blir gjeldande, skriv IBUs kommunikasjonssjef Christian Winkler til NRK.

  – Vi ventar også at Wada kjem med nærmare retningslinjer for internasjonale særforbund når det gjeld prosessar for å diskutere om russiske utøvarar kan få konkurrere, og eventuelt under kva slags vilkår, legg Winkler til.

  IBU World Biathlon Championships
  Foto: Tt News Agency / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal