Warholm hyller erstatteren

Fredrik Øvereng kom inn på 400-meteren under lag-EM i Norge da Karsten Warholm måtte melde forfall med mageproblemer. I fredagens semifinale satte 20-åringen personlig rekord med 47,03 og tok seg videre til finale med sjuende beste tid. – Selvfølgelig kjipt å ikke kunne løpe selv, men fantastisk å se Fredrik utnytter muligheten til fulle og leverer så til de grader, skriver Warholm i en sms til NRK.

Fredrik Øvereng
Foto: Anders Skjerdingstad / NRK

Siste nytt

 • Ny kamp uten seier for Mourinho

  Tottenham står med fire på rad uten seier i serien etter 0-0 mot Watford lørdag. Erik Lamela var svært nær å bli matchvinner ett minutt på overtid, men ballen ble reddet på streken.

  Watfords Troy Deeney bommet på straffe i 2. omgang.

  Jose mourinho
  Foto: Adrian Dennis / AFP
 • Frankrike utklasset konkurrentene

  Frankrike tok seieren foran Norge på skiskytterstafetten for herrene i Ruhpolding. Franskmennene var suverene og var i mål over minuttet før Norge. Vetle Sjåstad Christiansen gikk ankeretappen for Norge, men hadde ikke sjans til å ta igjen Frankrikes ankermann Quentin Fillon Maillet. – Det er deilig å se at det blir et ordentlig «bikkjeslagsmål» om gullet i VM, sa Christiansen etter målgang. Østerrike tok tredjeplassen.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Delt seier i kvinnenes storslalåm

  Federica Brignone og Petra Vlhová delte seieren i storslalåmrennet i Sestriere lørdag. Mikaela Shiffrin ble nummer tre, ett hundredel bak duoen.

  Kristina Riis-Johannesen ble beste norske på 12. plass, 2.30 bak vinnerne.

  Petra Vlhova
  Foto: Alessandro Trovati / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal