Villa ga gass

André Villa ga alt i X-fighterskonkurransen på Olympia stadion i Roma fredag kveld, og det holdt til en ny pallplass.

André Villa

André Villa i luftig svev

Foto: Eraldo Peres / Ap

Etter konkurransene i Brasil og Dubai lå Villa på andreplass i sammendraget bak Nate Adams. Amerikaneren skulle bli i tøffeste laget også i fredagens konkurranse. Nordmannen hadde marginene på sin side helt til det var klart for finale, men da møtte han sin overmann.

Ville ha revansje

Kjæresten til André Villa, Micha Thyge, fulgte spendt med på tribunen

Kjæresten til André Villa, Micha Thyge, fulgte spendt med på tribunen

Foto: NRK

Under fjorårets siste runde i Roma, gjorde han en avgjørende feil og gikk dermed glipp av sammenlagtseieren i X-fighters, det ville han revansjere foran de 73 000 tilskuerene på tribunen.

Villa var fjerde best i kvalifiseringen og skulle dermed opp mot Adam Jones i kvartfinalen. Det ble jevnere enn de fleste hadde forventet, men Villa sikret semifinaleplassen med små marginer i fire av fem kategorier.

Resultater fra X-fighters

Jevnt

Blake Williams fra Australia ble motstander i semifinalen. Det så ut til å bli en ganske grei match etter at han gjorde en stor feil tidlig i omgangen sin, men Villa gjorde også store feil tidlig. Dermed ble også denne duellen veldig jevnt, men Villa vant med mist mulig margin og sikretfinaleplass mot storfavoritt Nate Adams. Dette var Villas andre finale i år, i Dubai tapte han den mot Dany Torres.

Andre Villa i bakken

Andre Villa landet midt på en kul, men reddet seg inn og sikret finaleplass.

I finalen i Roma gjorde Villa ingen feil, men det holdt likevel ikke seier mot amerikaneren. Adams vant fire av fem kategorier.

André Villa og Nate Adams

André Villa måtte bare innse at Nate Adams var bedre i Roma.

Foto: NRK

Adams drar dermed fra i sammendraget, mens Villa befestet andreplassen.

Neste stopp for X-fightersirkuset er tyrefekterarenaen i Madrid 15. juli.

Siste nytt

 • Skjøt Solskjær ned fra tabelltopp

  Leicester slo Chelsea 2-0 i tirsdagens toppkamp i Premier League og er ny serieleder, iallfall inntil Manchester-lagene spiller onsdag kveld.

  Wilfred Ndidi og James Maddison scoret for Leicester før pause, og for første gang fikk manager Brendan Rodgers se ett av sine lag slå Chelsea. Det skjedde i 16. forsøk.

  Laget er ett poeng foran United og tre foran City, men begge Manchester-lagene skal i aksjon onsdag.

  Wilfred Ndidi
  Foto: Michael Regan / AP
 • Videre i FA-cupen

  Southampton fikk det ikke lett i ruskeværet, men vant den utsatte FA-cupkampen mot Shrewsbury 2-0 og får besøk av tittelforsvarer Arsenal i 4. runde lørdag.

  Dan N'Lundulu scoret kampens første mål etter ett kvarter - og det var også 21-åringens første for klubben, i hans første kamp fra start.

  Først i det 89. minutt utløste James Ward-Prowse spenningen da han scoret på frispark fra distanse.

  Dan N'Lundulu
  Foto: Adam Davy / AP
 • Haaland målløs da 17-åring avgjorde

  Etter uavgjort hjemme mot Mainz forrige runde, trengte Dortmund en seier mot Bayer Leverkusen for å henge med i toppkampen. Men sjansesløseri ødela for de gule og svarte.

  I første omgang tok Bayer Leverkusen ledelsen etter 14 minutter første omgang ved Moussa Diaby.

  Julian Brandt scoret mot gamleklubben, og utliknet etter 67 minutter. Både før og etter målet hadde Dortmund flere store muligheter, uten at de klarte å utnytte de.

  Istedenfor stjal 17 år gamle Florian Wirtz showet. 10 minutt før slutt satt han ballen i hjørrnet etter en kontring. Det ble også kampens siste mål, og sluttresultatet ble 2-1.

  Erling Braut Haaland spilte hele kampen, uten at han kom til noen av kampens største sjanser. Nærmest var han etter 64 minutter da han fikk en avslutning blokkert. Dermed har nordmannen gått målløs av banen i tre av fire kamper etter jul.

  Dortmund står på 29 poeng og ligger på fjerdeplass, mens Bayer Leverkusen klatrer til andreplass på tabellen.

  Erling Braut Haaland
  Foto: Martin Meissner / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal