Hopp til innhold

Værpreget slalåmkonkurranse avlyst

Timon Haugan og Henrik Kristoffersen dro god nytte av tidlige startnumre i slalåmen i Bulgaria i dag. For det ble dårligere og dårligere sikt i et nedbørstynget Bansko, søndag. Nå er rennet kansellert.

Haugan og Kristoffersen lå på en andre- og tredjeplass. 0.27 og 0.38 bak franske Noël Clément, som hadde startnummer to. Franskmannen så ut til å hekte i en port, men ble ikke disket.

– Det var en stor, stor fordel å starte først. Jeg følte ikke jeg hadde et kjemperun og jeg var litt på den sikre siden, sa Haugan til Viaplay.

– I dag var det fordel å være nummer én og nummer to. Jeg er den eneste som har klart å henge med, så jeg tror jeg kjørte bra, sa Kristoffersen til Viaplay, som var fjerdemann ut fra startporten.

Men det som kunne blitt en norsk seiers-duell, ble ingenting av. Før første omgang var ferdigkjørt, ble slalåmkonkurransen nemlig avlyst grunnet dårlige værforhold.

Alexander Steen Olsen og Atle Lie McGrath var blant dem som fikk tøffere forhold. De la seg henholdsvis 1.50 og 2.24 sekunder bak teten.

McGrath falt i gårsdagens finaleomgang og holdt seg til armen etter at han kom seg på beina. Det så dårlig ut med tanke på dagens slalåmkonkurranse, men heldigvis var det ingen brudd.

– De siste 12 timene har vært så latterlig vonde. Jeg har brannsår og har spytta blod, sa han til Viaplay før første omgang.

Sebastian Foss Solevåg lå på en foreløpig 25.-plass.

timon haugan
Foto: AP

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Verstappen lekte med rivalene

  Max Verstappen bød aldri konkurrentene inn i seierskampen og vant Kinas Grand Prix i Formel 1 lørdag. Lewis Hamilton kjørte seg voldsomt opp.

  Verstappen tok karrierens 58. VM-seier da han kjørte inn til seier i helt overlegen stil. Nederlenderen lot seg ikke affisere av at feltet underveis ble samlet flere ganger som følge av at sikkerhetsbilen måtte på banen.

  McLaren-fører Lando Norris tok annenplassen søndag, mens Verstappen-lagkompis Sergio Perez fulgte deretter.

  (NTB)

  Max Verstappen
  Foto: GREG BAKER / AFP
 • Gnistrende Messi herjet i ny Inter Miami-seier

  Lionel Messi scoret to ganger og plusset på med en målgivende pasning da Inter Miami slo Nashville 3-1 i Major League Soccer lørdag.

  Seieren betyr at Miami-klubben, som har David Beckham på eiersiden, beholder plassen på toppen av tabellen i den østlige avdelingen i Major League Soccer.

  (NTB)

  MLS Nashville Miami Soccer
  Foto: Marta Lavandier / AP
 • Norsk MLS-proff reddet poeng i overtidsdrama

  Tomas Totland scoret sitt første mål i Major League Soccer da han ble redningsmann for St. Louis i 3-3-kampen mot Kansas City lørdag.

  Nærmere to av de tre tillagte minuttene var spilt da Totland kom alene med keeper på høyresiden og iskaldt satte inn utligningen. Jubelscenene som fulgte var elleville.

  Høyreback Totland signerte for MLS-klubben i desember i fjor. 24-åringen forlot da Häcken.

  (NTB)

  MLS DC United St Louis Soccer
  Foto: Jeff Roberson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal