Hopp til innhold

Værpreget slalåmkonkurranse avlyst

Timon Haugan og Henrik Kristoffersen dro god nytte av tidlige startnumre i slalåmen i Bulgaria i dag. For det ble dårligere og dårligere sikt i et nedbørstynget Bansko, søndag. Nå er rennet kansellert.

Haugan og Kristoffersen lå på en andre- og tredjeplass. 0.27 og 0.38 bak franske Noël Clément, som hadde startnummer to. Franskmannen så ut til å hekte i en port, men ble ikke disket.

– Det var en stor, stor fordel å starte først. Jeg følte ikke jeg hadde et kjemperun og jeg var litt på den sikre siden, sa Haugan til Viaplay.

– I dag var det fordel å være nummer én og nummer to. Jeg er den eneste som har klart å henge med, så jeg tror jeg kjørte bra, sa Kristoffersen til Viaplay, som var fjerdemann ut fra startporten.

Men det som kunne blitt en norsk seiers-duell, ble ingenting av. Før første omgang var ferdigkjørt, ble slalåmkonkurransen nemlig avlyst grunnet dårlige værforhold.

Alexander Steen Olsen og Atle Lie McGrath var blant dem som fikk tøffere forhold. De la seg henholdsvis 1.50 og 2.24 sekunder bak teten.

McGrath falt i gårsdagens finaleomgang og holdt seg til armen etter at han kom seg på beina. Det så dårlig ut med tanke på dagens slalåmkonkurranse, men heldigvis var det ingen brudd.

– De siste 12 timene har vært så latterlig vonde. Jeg har brannsår og har spytta blod, sa han til Viaplay før første omgang.

Sebastian Foss Solevåg lå på en foreløpig 25.-plass.

timon haugan
Foto: AP

Siste nytt

 • Start-oppdatering etter Torkildsens hodesmell: – Kraftig hjernerystelse

  Starts sisteskanse Jasper Silva Torkildsen (20) pådro seg en «kraftig hjernerystelse» under bortekampen mot Mjøndalen mandag. Han er tilbake i Kristiansand nå.

  Det skriver 1.-divisjonsklubben Start på sine nettsider.

  Etter kampen ble han fraktet til Drammen sykehus hvor han ble holdt over natten for observasjon.

  «Jasper har det etter forholdene bra. Tirsdag formiddag ble han skrevet ut av sykehuset i Drammen og dro hjem til Kristiansand, hvor han vil bli videre fulgt opp av klubbens medisinske personell», skriver Start. (NTB)

  Start keeper
  Foto: NTB
 • «Kniklas» ute i lengre periode: Ikke aktuell før tidligst til høsten

  Niklas Jensen Wassberg, «Kniklas», blir borte fra fotballbanen i en lengre periode. Det skriver Brann på sine nettsider.

  – Niklas har fått en kneskade som vi fremdeles utreder og gjør vurderinger av hvilke behandlingstiltak vi skal utføre. Men det er uansett ikke aktuelt for han å være på banen igjen før tidligst til høsten, sier Brann-lege Arne Instebø.

  Det var under søndagens kamp mot Viking at 19-åringen pådro seg en kneskade.

  – Det er utrolig kjipt og veldig tungt å få denne skaden nå, men nå skal vi sammen med det medisinske apparatet finne ut hva som blir veien videre, sier Jensen Wassberg.

  Niklas Jensen Wassberg
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • VG: Skistad sier nei til landslaget

  Kristine Stavås Skistad skal ha gitt sin endelige beskjed om at hun ikke kommer til å gå for landslaget i VM-sesongen. Det skriver VG tirsdag.

  Avisen skriver at ski-ledelsen er informert om avgjørelsen, og at det ble diskutert på et møte forrige uke.

  Norges største langrennsprofil på kvinnesiden tok fem seire i sprint forrige sesong, og hele 11 pallplasser.

  Sist fredag ble det klart at Johannes Høsflot Klæbo returnerer til landslaget, mens Astrid Øyre Slind bekreftet til NRK tirsdag formiddag at hun vraker landslaget nok en sesong.

  Kommende sesong er VM i Trondheim i februar og mars det store høydepunktet, og langrennslandslagene for den sesongen blir offentliggjort 24. april.

  Kristine Stavås Skistad
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal