Starter 13.00.

Alpint, slalåm for menn

Oppsummert

Henrik Kristoffersen ligger som nummer to etter første omgang, mens Sebastian Foss Solevåg er nummer tre. Andre omgang i slalåmen starter klokken 13.
 • Avslører brukket tå

  For første gang på nesten fire måneder kunne Henrik Kristoffersen få på seg slalåmstøvlene. Han har slitt med en brukket tå.

  – Det gjør fortsatt vondt, men nå skal jeg reise på søndag og prøve å få fikset støvlene, skriver han på Instagram.

  Storslalåm i Kranjska Gora 3. mars
  Foto: JURE MAKOVEC / AFP
 • Alpinrenn i München avlyst

  Parallellslalåmen i München 1. nyttårsdag blir ikke noe av. Været i den tyske storbyen er for varmt. Det er tredje gang i løpet av de fem siste årene at München-rennet blir droppet på grunn av for høye temperaturer. Det samme skjedde forrige sesong.

 • Se Hirscher tape for Kristoffersen

  Marcel Hirscher klarte ikke å slå kjøringen til Henrik Kristoffersen, og måtte ta til takke med andreplass i Levi. Slik så det ut da Hirscher kjørte hardt for å slå det norske slålåmfantomet.

  Se avgjørelsen på dagens slalåm her
 • Kristoffersen vant i Levi

  Henrik Kristoffersen kjørte en fantastisk andreomgang i finske Levi og ledet med 1 sekund og 31 hundredeler da han kom i mål. Hirscher klarte ikke å svare på det, og dermed ble det norsk seier. – Helt vanvittig, kommenterte Kjetil Andre Aamodt.

  Se Henriks fantastiske andre omgang
Se avgjørelsen på dagens slalåm her
Se Henriks fantastiske andre omgang
Sebastian en hundredel fra pallen
Haugen kjørte ut
Haugen følger opp de andre norske med god kjøring

Siste nytt

 • Vil utestenge utøver i fire år

  Påtalenemnda i Antidoping Norge ber om fire års dopingutestengelse for en mannlig norsk styrkeløfter. Den positive prøven ble avlagt utenfor konkurranse i september 2018. Styrkeløfteren har testet positivt for et anabolt steroid. Det er opp til domsutvalget i Norges idrettsforbund å avgjøre den endelige straffen.

 • Tap på hjemmebane for Rangers

  Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på et smertefullt 1-4 tap på hjemmebane natt til fredag. Zuccarello sa etter kampen at han ikke har mye tid igjen i klubben: – Det er tre dager igjen til jeg mest sannsynlig ikke spiller her lenger.

  NHL: Minnesota Wild at New York Rangers
  Foto: Adam Hunger / Reuters
 • Ruud til kvartfinale i Rio

  Casper Ruud er videre til kvartfinalen i ATP-grusturneringen i Rio de Janeiro. Ruud spilte mot portugiseren João Sousa, som er ranket som nummer 40 i verden, men nordmannen slet seg til seier til slutt. I kvartfinalen møter han Laslo Djere

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal