Hopp til innhold

United kollapset: Senket av to overtidsmål i «galskap»-kamp

– Galskap, beskrev Chelseas hat trick-helt Cole Palmer scenene som utspilte seg på Stamford Bridge torsdag kveld.

Chelsea og Manchester United har begge levert sesonger langt under pari. I møtet dem imellom, viste begge lag hvor sårbare og skjøre de er.

Viaplays kommentator Tor Ole Skullerud kategoriserte Uniteds forsvarsspill i starten av kampen som «en katastrofe». Det utnyttet Chelsea først via bredsiden til Conor Gallagher, deretter fra straffemerket ved Cole Palmer.

På utrolig vis evnet United å snu kampen til 3-2. Erik ten Hags menn svinger voldsomt i prestasjonene, og i denne perioden av kampen var det på positivt vis.

Først utnyttet Alejandro Garnacho en fæl tversoverpasning fra Moises Caicedo, før Bruno Fernandes nikket inn utligningen fem minutter senere.

Etter sidebytte fant Antony Garnacho med en praktfull pasning med utsiden av foten. Med et hodestøt overlistet han en utrusende Djordje Petrovic i Chelsea-målet.

Klokken tikket mot slutt, men Chelsea nektet å gi opp. Ni minutter på overtid sto Palmer igjen klar ved straffemerket, og var like sikker som tidligere i kampen.

I kaotiske sluttminutter var han den som holdt hodet kaldt. Den unge engelskmannen banket til da han fikk sjansen igjen. Skuddet gikk via Scott McTominay og forbi en utspilt Andre Onana i United-buret.

Kampen var igjen snudd til Chelsea fordel, som sikret seieren 4-3 på hjemmebane.

– Vi fortjente å vinne denne kampen, men vi kan ikke gi det bort på denne måten. Vi burde håndtert det bedre, sier ten Hag til TNT Sports etter kampen.

Ifølge Opta har ingen lag i Premier League-historien tapt en kamp etter å ha ledet så sent som United gjorde onsdag kveld.

Ko4k07vOqSI
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Lallana returnerer til Southampton: – Føles riktig

  Adam Lallana (36) gjør vender tilbake til Southampton ti år etter at han forlot klubben til fordel for Liverpool.

  Det bekrefter klubben på X.

  – Jeg visste med en gang at det føltes riktig, sier 36-åringen.

  Lallana gjorde proffdebuten sin i Southampton i 2006 og har siden spilt for klubber som Bournemouth, Liverpool og Brighton.

  I sin forrige periode i Southampton noterte briten seg for 60 mål og 45 målgivende på 265 kamper. Det sikret han en overgang til Liverpool i 2014, hvor han var fram til 2020. Da gikk turen videre til Brighton, som han har spilt for til og med forrige sesong.

  Southampton rykket forrige sesong opp til Premier League etter t de slo Leeds 1–0 i opprykksfinalen.

  (©NTB)

  NfY-j2lbpRU
  Foto: JOHN SIBLEY / AFP
 • Slik starter Tyskland og Skottland i åpningskampen i EM

  Åpningskampen i EM spilles fredag kveld mellom Tyskland og Skottland i München. Der stiller Tyskland med følgende lag:

  Tyskland (4-2-3-1): Manuel Neuer - Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt - Toni Kroos, Robert Andrich - Jamal Musiala, Ilkay Gündogan, Florian Wirtz - Kai Havertz.

  Det betyr at blant andre Thomas Müller og Leroy Sané er henvist til benken fra start av trener Julian Nagelsmann.

  Skottland (5-3-2): Angus Gunn - Anthony Ralston, Jack Hendry, Ryan Porteous, Kieran Tierney, Andy Robertson - Scott McTominay, Callum McGregor, John McGinn - Che Adams, Ryan Christie

  hzmRAyPofJQ
  Foto: AP
 • Positiv opptur etter EM-nedturen for Rooth

  Da Markus Rooth (22) skulle forsøke å komme seg over 5.20 under stavsprangkonkurransen på tikampens andre dag i EM, pådro han seg en krampe i låret.

  Med tanke på OL i Paris, tok Rooth det vanskelige valget om å ikke fullføre konkurransen. Rooth lå godt an til medalje i EM, hvor Sander Skotheim sikret norsk sølv.

  I dag fikk tikjemperen positive svar.

  «MR var så positivt som det kunne bli, tross at det var en liten skade. Ingen strekk, men et sår i fasiten som sitter rundt muskelen. Vi krysse fingrene for at han kommer fort i god trening og blir klar til OL.»

  Det skriver Rooths mamma Mette Malm Rooth til NRK.

  Rooth må gi seg – sliter med krampetendenser
  Foto: n23485

Sendeplan

Kl. Program Kanal