Hopp til innhold

United kollapset: Senket av to overtidsmål i «galskap»-kamp

– Galskap, beskrev Chelseas hat trick-helt Cole Palmer scenene som utspilte seg på Stamford Bridge torsdag kveld.

Chelsea og Manchester United har begge levert sesonger langt under pari. I møtet dem imellom, viste begge lag hvor sårbare og skjøre de er.

Viaplays kommentator Tor Ole Skullerud kategoriserte Uniteds forsvarsspill i starten av kampen som «en katastrofe». Det utnyttet Chelsea først via bredsiden til Conor Gallagher, deretter fra straffemerket ved Cole Palmer.

På utrolig vis evnet United å snu kampen til 3-2. Erik ten Hags menn svinger voldsomt i prestasjonene, og i denne perioden av kampen var det på positivt vis.

Først utnyttet Alejandro Garnacho en fæl tversoverpasning fra Moises Caicedo, før Bruno Fernandes nikket inn utligningen fem minutter senere.

Etter sidebytte fant Antony Garnacho med en praktfull pasning med utsiden av foten. Med et hodestøt overlistet han en utrusende Djordje Petrovic i Chelsea-målet.

Klokken tikket mot slutt, men Chelsea nektet å gi opp. Ni minutter på overtid sto Palmer igjen klar ved straffemerket, og var like sikker som tidligere i kampen.

I kaotiske sluttminutter var han den som holdt hodet kaldt. Den unge engelskmannen banket til da han fikk sjansen igjen. Skuddet gikk via Scott McTominay og forbi en utspilt Andre Onana i United-buret.

Kampen var igjen snudd til Chelsea fordel, som sikret seieren 4-3 på hjemmebane.

– Vi fortjente å vinne denne kampen, men vi kan ikke gi det bort på denne måten. Vi burde håndtert det bedre, sier ten Hag til TNT Sports etter kampen.

Ifølge Opta har ingen lag i Premier League-historien tapt en kamp etter å ha ledet så sent som United gjorde onsdag kveld.

Ko4k07vOqSI
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Xavi avviser rykter om sparking: – Tilliten er intakt

  Xavi Hernández rykker ut mot spekulasjoner som sier at han kommer til å miste jobben som Barcelona-trener.

  Fredag meldte en rekke spanske medier at Xavi var på vei ut. Ryktene gikk ut på at Barcelona-president Joan Laporta ville sparke ham på grunn av den tidligere midtbanespillerens omtale av klubbens anstrengte økonomi.

  – Presidentens tillit er intakt. Ingenting har endret seg, sa Xavi på et pressemøte foran søndagens hjemmekamp mot Rayo Vallecano og fortsatte:

  – Klubben gir meg ro i sinnet. Vi fortetter samarbeidet og opprettholder ambisjonene resten av sesongen og i den neste. Vi jobber hardt og har et prosjekt.

  I januar bestemte Xavi seg for å slutte som Barcelona-trener etter sesongen, men lot seg forrige måned overtale til å fullføre kontrakten. Den varer fram til sommeren 2025.

  Xavi Hernandez, barca-trener
  Foto: AP
 • Hauger rett ut i kaosstart i Imola

  Dennis Hauger var involert i en krasj med mange biler rett etter start i lørdagens Formel 2-sprintløp i italienske Imola.

  Etter at et par av bilene like foran Hauger krasjet i hverandre, kjørte Hauger rett ut på høyresiden av banen. Der sto det allerede en bil, og Hauger smalt inn i veggen.

  – Det var bare uflaks. Han prøvde å komme seg unna trøbbel, så havnet han bak en av disse bilene som ble stående ute på gresset, sier Viaplay-ekspert Stein Pettersen.

  Hauger ble stående igjen med ødelagt frontvinge og det høyre bakhjulet sto skjevt. Han var én av totalt fem førere som måtte bryte løpet etter den tidlige krasjen.

  Nordmannen hadde 13. beste startposisjon i lørdagens sprintløp, og vil ha det samme i søndagens hovedløp.

  Etter de tre første rundene av sesongen lå Hauger på tredjeplass i Formel 2-sammendraget med 41 poeng. Zane Maloney leder med 62 poeng, mens Paul Aron på andreplass har 47.

  Pressekonferanse med formel 2-fører Dennis Hauger
  Foto: Rodrigo Freitas / NTB
 • Øverland til finale i para-VM tre måneder etter kneskade

  Ida-Louise Øverland (20) er klar for søndagens 100-meterfinale i friidretts-VM for parautøvere i Japan.

  Hun tok seg videre etter å ha blitt nummer tre i sitt heat i klasse T47. Øverland gjorde årsbeste med tiden 13,13.

  Det var 14 hundredeler bak Harstad-jentas personlige rekord. Finaleplassen i Kobe kom kun tre måneder etter at hun fikk en skade i venstre kne.

  – Det var utrolig gøy. Jeg hadde ikke trodd dette for to uker siden. Da jeg røk korsbåndet, trodde jeg alt håp var ute, så dette var en helt utrolig opplevelse, sier Øverland til Harstad Tidende.

  Søndag løper hun sin første VM-finale i karrieren. Som 17-åring var Øverland en av Norges to flaggbærere under åpningsseremonien i Paralympics i 2021.

  (©NTB)

  WtiUg5UncKQ
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal